Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ :ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

Συνεχίζεται ο μαραθώνιος των πανελλαδικών εξετάσεων. Στη Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρτηικής Κατεύθυνσης και τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι. Τα θέματα και τις λύσεις στο News 247 δίνει το φροντιστήριο "Στόχος"....
Τρίτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα Δευτέρα, με τους μαθητές να διαγωνίζονται σε μαθήματα κατεύθυνσης.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Θεωρητικής Κατεύθυνσης και στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

Το NEWS 247 σε συνεργασία με το φροντιστήριο "Στόχος" μεταδίδει τα θέματα και τις απαντήσεις των θεμάτων.

Δείτε τα θέματα στη Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

Δείτε τα θέματα στα Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

Οι υποψήφιοι των ημερήσιων Λυκείων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πρέπει να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα στις 08:30 π.μ., ενώ η ώρα είναι κοινή και για τους υποψήφιους των εσπερινών Λυκείων.

Η διάρκεια εξέτασης του κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, ενώ οι υποψήφιοι δεν μπορούν να αποχωρήσουν από την αίθουσα πριν το πέρας μισάωρου.

Να σημειωθεί ότι στη μάχη για την απόκτηση μίας θέσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ρίχνονται περισσότεροι από περισσότεροι από 110.000 υποψήφιοι, ενώ ο αριθμός των εισακτέων έχει μειωθεί κατά περίπου 10.000 φέτος.

Η αυλαία των πανελλήνιων εξετάσεων κλείνει στις 25 Μαΐου με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Οι μαθητές που θα συλλαμβάνονται να αντιγράφουν, είτε από σκονάκια, είτε από βιβλίο, είτε από το γραπτό άλλου μαθητή, θα μηδενίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: