Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΟ ΕΣΠΑ

Δύο νέα έργα αποχέτευσης του δήμου Βέροιας συνολικού προϋπολογισμού 4.206.600€, εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ «Μακεδονίας- Θράκης 2007- 2013» με αποφάσεις του γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης Θύμιου Σώκου. Τα έργα είναι:
1. «Ολοκλήρωση εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης οικισμού Κάτω Βερμίου Δήμου Βέροιας», προϋπολογισμού 1.439.100 €. Αντικείμενο του έργου είναι η ολοκλήρωση της κατασκευής του εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου του οικισμού Σελίου του δήμου Βέροιας. Το συνολικό μήκος των αγωγών ανέρχεται σε 8,82 χλμ. Τα λύματα θα μεταφέρονται με συλλεκτήριο αγωγό, ο οποίος ήδη κατασκευάζεται, στην υφιστάμενη εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 1 χλμ. περίπου.
2. «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης οικισμού Πατρίδας Δήμου Βέροιας και εξωτερικός αγωγός από Πατρίδα έως οικισμό Λαζοχωρίου», προϋπολογισμού 2.767.500 €. Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή του εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου και του εξωτερικού αγωγού σύνδεσης του οικισμού Πατρίδας του Δήμου Βέροιας. Το συνολικό μήκος των αγωγών ανέρχεται σε 15.372 μέτρα. Τα λύματα θα μεταφέρονται με εξωτερικό αγωγό μήκους 1.415 μέτρων, ο οποίος θα συνδέει το εσωτερικό δίκτυο του οικισμού Πατρίδας με φρεάτιο του οικισμού Λαζοχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: