Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ- ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ!!!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας και το θέμα που ξεχώρισε πλην όμως δε συζητήθηκε είναι αυτό της απογραφής των περιουσιακών στοιχείων του νέου δήμου και του προβλήματος που ανακύπτει με τον τέως δήμο Μελίκης.
Στη Μελίκη, αποκαλύφθηκε, δεν υποβάλλονταν γιατί προφανώς δε συντάσσονταν ισολογισμοί από το 2005 ως και το 2010!!!
Το γεγονός αυτό αποτυπώνει μια κατάσταση που χρήζει διερεύνησης κατ΄ αρχήν και στη συνέχεια απαντήσεων εκ μέρους της διοίκησης στη συνεδρίαση που θα γίνει την... Τετάρτη στις 8 το βράδυ και αυτό θα γίνει διότι ο νόμος προβλέπει ειδική συνεδρίαση και ορθώς το επισήμανε στη συνεδρίαση ο Μπ. Γκιόνογλου.
Από την πλευρά του ο ορκωτός ελεγκτής διάβασε τα νούμερα του ισολογισμού και τις παρατηρήσεις που τον συνοδεύουν επισημαίνοντας το γεγονός ότι οι οικονομικές υπηρεσίες του νέου δήμου δεν ήταν σε θέση να δώσουν στοιχεία επίσημα από τον πρώην δήμο Μελίκης.
Στη σύντομη συζήτηση που ακολούθησε και εξαντλήθηκε κυρίως επί διευκρινιστικών ερωτήσεων προς τον ορκωτό ελεγκτή αφορούσε στο θέμα της Μελίκης αλλά απαντήσεις δεν πήραν μιας και ο ίδιος δήλωνε αναρμόδιος και τόνιζε ότι ό,τι είχε να πει το κατέγραψε στην έκθεσή του.
Λίγο αργότερα θα ανεβάσουμε το βίντεο στο οποίο θα δείτε την εισήγηση του ορκωτού ελεγκτή, τις ερωτήσεις των συμβούλων και τις απαντήσεις του...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δήμαρχε, θυμώσαστε τι μας λέγατε προεκλογικά? Ότι έχετε όλα τα οικονομικά στοιχεία όλων των συνενωμένων Δήμων ,πλην του Δήμου Αλεξάνδρειας, τώρα τι λέτε? Δεν σας καταλογίζω καμία πρόθεση εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, όμως πρέπει να δεχθείτε ότι σας εξαπάτησε ο κ Καρέλης τον οποίο επιμένατε να μας τον επιβάλλεται για συμπαραστάτη του δημότη, αποκλείοντας άλλους έντιμους συνδημότες μας!! Οφείλετε κατά την ταπεινή μου γνώμη, να απομακρύνεται έμμεσα από τον περιβάλλον σας τον κ Καρέλη, διότι κ Δήμαρχε θα επακολουθήσουν και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις με τον συγκεκριμένο Δήμο, που δεν θα πρέπει να τις χρεωθείτε!! Προσοχή λοιπόν και όλα και για όλους στο φώς!!

Ανώνυμος είπε...

Δικαιώνεται μήπως ο Σάκης ο Χαλκίδης που φώναζε για ατασθαλίες[μην πω βαρύτερη έκφραση] απο συγκεκριμένα ατομα, παρατυπίες σε αναθέσεις έργων κλπ. Μπράβο Δήμαρχε όντως έκανες καλή επιλογή που τον απομάκρυνες και πήρες τον Καρέλη.

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτο, πλήγμα για την τοπική αυτοδιοίκηση το βαρύτατο παράπτωμα του πρώην Δημάρχου Μελίκης να μην καταρτίσει ισολογισμούς για έξη ολόκληρα χρόνια. Προβεβλημένο στέλεχος τις Νέας Δημοκρατίας, Πρόεδρος τις ΤΕΔΚ, και παραλίγο συμπαραστάτης του Δημότη, απεδείχθη ανάξιος του λειτουργήματος που του είχαν εμπιστευτεί οι δημότες του. Σήμερα που το τοπίο είναι μέσα στην ομίχλη, οφείλει ο κ Καρέλης να προσέλθει και να δώσει απαντήσεις για όσα του καταμαρτυρούν, αλλά και για το λόγο που εξαπάτησε τον Δήμαρχο κ Δημητριάδη. Επίσης ευθύνη έχουν και οι συμμετέχοντες στην πρώην διοίκηση του Δήμου Μελίκης, και τώρα είναι εκλεγμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι με τον κ Δημητριάδη. Μεγάλη όμως είναι και η ευθύνη τις αντιπολίτευσης αν κάνη τα στραβά μάτια και προχωρήσει σε συμβιβασμούς , και προσπάθεια τυχόν συμψηφισμού , κάτι που έπραξε στο παρελθόν με την ΔΕΥΑΛ , με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα να αιωρούνται πολλά και διάφορα για εκείνη την εποχή.

Νικος Λιολιοπουλος είπε...

Ο Σακης γιατι φωναζει; Στην περιπτωση του πρωην δημου μας ισχύει το " μαζι τα τρωγαμε". Αυτός σηκώθηκε απο το τραπέζι λίγο πριν το επιδορπιο.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα πώς και πότε θα μάθουμε για τον λογαριασμό? Θα πάρουν φωτιά τα μπακαλοδέφτερα!! Σε ποια χώρα ζούμε!! Μπείτε σκύλοι αλέσετε , και αλεστικά μην πληρώσετε!! Και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που βρισκότανε κύριοι? Η επίτροπος? Η περιφέρεια? Η οικονομική υπηρεσία? Η αντιπολίτευση? Όλοι απόντες είναι δυνατόν? Και ας μην αναρωτιόμαστε γιατί η Πατρίδα μας έφθασε σε τούτα τα χάλια! Όταν ένας οργανωμένος Δήμος παρουσιάζει αυτά τα χάλια, ο απλός πολίτης τι πρέπει να κάνη? Κρίμα μιλάμε για κατάντια!!

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη Λιολιόπουλε μόνο ο Σάκης ? Ο Ματσούκας, ο Τζιφόπουλος ο Βενιόπουλος , και τα άλλα παιδιά που ήτανε? Μήπως ξέρεις να μας πεις για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,επί Δημαρχίας Καρέλη, για ποιο λόγο έκανε μήνυση τον Βενιόπουλο? Από όλα αυτά εσύ εντοπίζεις το πρόβλημα γιατί φωνάζει ο Σάκης Χαλκίδης? Ξέρεις ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματα του, και ο κάθε ένας κρίνεται , από τις πράξεις του και από τις θέσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Ομάδα αποπροσανατολισμού τις Ν Δ περιφέρεια Ημαθίας, Τσαβδαρίδης, Δημητριάδης, Καρέλης Γκαβαρδίνας, Στεργιόπουλος, Κουρκουτά, Κούγκας , Βεσιρόπουλος Βενιόπουλος και τα άλλα παιδιά οι θεματοφύλακες τις παράταξης, τα ονόματα των εκλεκτών τις Ν Δ ! Καμαρώστε τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

na pate na γαμηθειτε