Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ, ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΗ ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ

Μπορεί η Τζάκρη να απέφυγε δυσάρεστες καταστάσεις από τους αγανακτισμένους εργαζόμενους-ομήρους της ΕΝ.ΚΛΩ. αλλά οι συνάδελφοί της Κ. Σκανδαλίδης και Α. Νταλάρα δε τη γλύτωσαν την Κυριακή. Ο πρώτος έγινε αποδέκτης αυγών στην Κρήτη και η δεύτερη έντονων αποδοκιμασιών.
Το μέτωπο των πολιτών που αντιδρούν με τον τρόπο αυτό ολοένα και μεγαλώνει και μάλιστα διευρύνεται κατά πως φαίνεται και στην περιφέρεια, δείγμα του κλίματος που επικρατεί...
Ο υπουργός Γεωργίας πήγε στην Κρήτη το Σάββατο, για να ανακοινώσει και να υποσχεθεί λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες του νησιού αλλά, όπως λέει το ρεπορτάζ των τοπικών εφημερίδων, δεν είπε τίποτα το ουσιαστικό. Ωστόσο, οι συνδικαλιστικοί και συνεταιριστικοί φορείς της Κρήτης που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν αντέδρασαν αλλά οι κτηνοτρόφοι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους ως ένδειξη καλής θέλησης!!
Με το δίκιο του λοιπόν εκνευρίστηκε ο Μ. Κεφαλογιάννης, πρώην υπουργός της ΝΔ, και αποκάλεσε "κότες" τους εκπροσώπους των αγροτών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "επί ΝΔ κάνατε κινητοποιήσεις και ήρθατε μέχρι την Αθήνα ενώ τώρα κάθεστε σαν κότες".
Κάποιοι αγρότες, την Κυριακή, πέταξαν αυγά στον Κ. Σκανδαλίδη καθώς αυτός πήγαινε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απέκρουσαν με τις ασπίδες τους την ...αυγοεπίθεση.
"ΓΙΟΥΧΑ" ΣΤΗ ΝΤΑΛΑΡΑΗ υφυπουργός Εργασίας με τη σειρά της δέχτηκε φραστικές αποδοκιμασίες και μάλιστα έντονες όταν πήγε σε συνάντηση Ποντιακών σωματείων στο παλιό αεροδρόμιο. Πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για την ακολουθούμενη πολιτική της Κυβέρνησης. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υφυπουργός είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αποδέκτης αποδοκιμασίων μέσα σε ένα μήνα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

των μέτωπο των ταγματασφαλιτών να λέτε, γιατί η κατευθυνόμενη αγανάκτηση είναι η χειρότερη μορφή φασισμού...

Ανώνυμος είπε...

Οτι προερχεται απο το λαο ειναι δημοκρατικο,οτι επιβαλεται απο τους πολιτικους ειναι ....