Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ 6/5 ΕΩΣ 11/5

Τον οικογενειακό προγραμματισμό των πολιτών της χώρας αναμένεται να επηρεάσουν οι κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει από την προσεχή Παρασκευή ως και την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011, οι εργαζόμενοι στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των δήμων.
Συγκεκριμένα, η ΠΟΕ - ΟΤΑ, αντιδρώντας κυρίως στη...
διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών και στη συρρίκνωση των αποδοχών των εργαζομένων, αποφάσισε τις εξής κινητοποιήσεις:

1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2011:4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας (από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 4.00 μ. μ.) για όλο το προσωπικό των Βρεφικών - Παιδικών Σταθμών των Ο.Τ.Α.

2. ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΡΙΤΗ 9 και 10 ΜΑΪΟΥ 2011:Προκήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας όλων των εργαζομένων στους Βρεφικούς - Σταθμούς των Ο.Τ.Α.

3. ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2011:Συμμετοχή όλων των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. στην 24ωρη πανεργατική απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

Η διοίκηση της ΠΟΕ - ΟΤΑ προειδοποιεί μάλιστα ότι θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις στην περίπτωση κατά την οποία ψηφιστεί η ρύθμιση για το νέο ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων, η οποία έχει συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

«Οι κινητοποιήσεις μας το επόμενο χρονικό διάστημα», αναφέρει, «πρέπει να αποτελέσουν ιστορικό σταθμό ενά­ντια στη νεοφιλελεύθερη, αντιλαϊκή πολιτική».

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: