Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ 20 χιλ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ 60 ευρώ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Μπαράζ παραβατικών πράξεων σημειώθηκαν το τριήμερο στην περιοχή της Αλεξάνδρειας που ως αποτέλεσμα έχει την έντονη ανησυχία του κόσμου. Η εγκληματικότητα, όποια ονομασία κι αν τη δώσουν οι στατιστικές της αστυνομίας, καλά κρατεί και πλέον είναι κοινός τόπος ότι η Αστυνομία δεν επαρκεί ώστε να περιφρουρήσει τις περιουσίες και τις ζωές των πολιτών.
Το Σάββατο το βράδυ σημειώθηκε το πρώτο κρούσμα. Φορτηγό αυτοκίνητο με τέσσερις...κατά πάσα πιθανότητα δράστες πήγαν τις βραδινές ώρες στην επιχείρηση του Κ. Ναλμπάντη, τέως προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας, που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αλεξάνδρειας - Βέροιας, λίγο μετά το Κέντρο Υγείας.
Εκεί, κι αφού άνοιξαν με κοπίδι το συρματόπλεγμα και απενεργοποίησαν το συναγερμό παραβίασαν το κατάστημα και αφαίρεσαν μηχανήματα (χορτοκοπτικά κλπ) αξίας 20 χιλιάδων ευρώ περίπου.
Η κλοπή έγινε αντιληπτή την επομένη και επιλήφθηκε όπως είναι φυσικό το Τ.Α Αλεξάνδρειας.

Όμως, σήμερα το πρωί τρεις κουκουλοφόροι επέδραμαν με την απειλή όπλων στην επιχείρηση ανακύκλωσης σιδηρικών έξω από το Πλατύ του κ. Μάμαλη και του ζήτησαν χρήματα. Ο ίδιος δεν είχε χρήματα μαζί του και αφού έφαγε μερικές "ψιλές" αποχώρησαν με τα ψιλά που πήραν από τις τσέπες του.
Να σημειωθεί ότι τις κινήσεις των δραστών κατέγραψε το σύστημα ασφαλείας που διαθέτει η επιχείρηση και το υλικό μελετάται από το Τ.Α Αλεξάνδρειας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό θέλει μεγάλη προσοχή όταν συνεταιριζόμαστε με ανθρώπους που ξέρουμε πως είτε αυτοί είτε ο κύκλος τους έχει παραβατική συμπερυφορά.