Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 11 ΜΑΗ

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και η
 Ένωση Μεταναστών Εργατών Θεσ/νικης συμμετέχουν στην αυριανή απεργία
11 ΜΑΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, 10.30 ΠΜ

Ούτε ένα γρανάζι να μην γυρίσει, ούτε ένα σεντόνι να μην απλωθεί στο δρόμο
Διαγράψτε το χρέος, όχι τις ζωές και τις δουλειές μας!

Η Γενική Απεργία στις 11 Μάη είναι η απάντηση όλων των εργαζόμενων στα βάρβαρα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση μετά την χρεοκοπία των μέτρων του Μνημόνιου ΔΝΤ-ΕΕ. Αντί να κηρύξουν παύση πληρωμών και διαγραφή του χρέους προς τους τραπεζίτες ζητάνε να θυσιάσουμε τα δημόσια αγαθά για να τους ξεπληρώσουμε! Ζητάνε κλείσιμο νοσοκομείων, ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και του νερού ώστε να γίνουν πανάκριβα για όλους μας.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση που σπέρνει την φτώχεια και την ανεργία βάζει στο στόχαστρο τους μετανάστες και τους πρόσφυγες αναζητώντας αποδιοπομπαίους τράγους για την χρεοκοπία της πολιτικής τους. Για αυτό οι επιτροπές ασύλου κοροϊδεύουν αντί να δίνουν άσυλο την ώρα που στην ΕΕ συζητάνε για κατάργηση της ελεύθερης μετακίνησης ενισχύοντας τη ρατσιστική εκστρατεία που πάει χέρι-χέρι με την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη. Γι αυτό αντί για νομιμοποίηση των μεταναστών η κυβέρνηση προχωράει σε ίδρυση στρατοπέδου συγκέντρωσης στον Εβρο, ενίσχυση της παρουσίας της FRONTEX, κάλυψη των νεοναζιστικών συμμοριών που συνεργάζονται με την Αστυνομία σε πογκρόμ στις γειτονιές.
Η μαύρη και ανασφάλιστη δουλειά χτυπάει τη πόρτα όλων, ντόπιων και μεταναστών όταν η κυβένρηση κάνει πλάτη στα αφεντικά για αύξηση του ωραρίου σε 40 ώρες και η διατήρηση της παρανομία στους μετανάστες , όπως έδειξε και η χυδαία εκμετάλλευση των εργατών Γης στη Μανωλάδα.
Οι επιθέσεις των ΜΑΤ μαζί με την δημοτική Αστυνομία κατά των μικροπωλητών αντί να δώσουν άδειες εργασίας δείχνει πόσο μεγάλα ψέματα έλεγε ο Δήμαρχος Αθήνας Γ.Καμίνης πριν εκλεγεί. Οι άνεργοι θέλουν δουλειά και όχι περισσότερη αστυνομία για αυτό είναι καιρός ο Δήμος Αθήνας και οι άλλοι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα να σταματήσουν να στηρίζουν τις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα και να απαιτήσουν χρήματα για όλους τους φτωχούς και νομιμοποίηση των μεταναστών που θα αυξήσει τα έσοδα των Ασφαλιστικών Ταμείων άμεσα.
Στις 11 Μάη κανένας εργαζόμενος κανένας έμπορος η μικροπωλητής στη δουλειά. Συμμετέχουμε όλοι στη απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων.

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ
ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΆΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: