Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κ. ΚΑΡΕΛΗ ΣΤΟ Ράδιο Αλεξάνδρεια. Μέρος 1ο


ΚΑΡΕΛΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ... by xronika05
Ο τέως δήμαρχος Μελίκης Κ. Καρέλης στη συνέντευξή του στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 αναγνωρίζει ότι έχει πολιτικές ευθύνες, είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί τίποτα το ... μεμπτό και ότι δεν έχει καμιά βάση ο ισχυρισμός Τασιόπουλου ότι μεθοδεύτηκε η αργοπορία του ελέγχου ώστε να μείνει αλώβητη η δική του υποψηφιότητα ως συμπαραστάτη του δημότη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής, και χαμογελώντας λες και όσα του καταμαρτυρούνται αφορούσαν κάποιο άλλο, και όχι τον ίδιο, και με περισσό θράσος , αφηγείται γεγονότα ψευδή, αν γνώση του. Ούτε το 1/100 τις αλήθειας δεν είπε!! Εξαπάτησε ακόμη και εσάς τους δημοσιογράφους. Και επειδή το ψέμα έχει κοντά πόδια, ανεξάρτητα αν δημοσιεύσετε το παρόν σχόλιο μου, θα σας παρακαλούσα να κρατήσετε την συγκεκριμένη συνέντευξη , με το σχόλιο μου, σας βεβαιώ πώς σε πολύ λίγο χρόνο θα εκπλαγείτε!!

Unknown είπε...

Πως αντιλαμβάνεται αραγε ο κ.Καρελης το "αναλαμβάνω την ευθυνη" , μιας και οτι κανει συχνά πυκνά ;

Ανώνυμος είπε...

Εμείς στο χωριό μου λέμε, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!! Υπομονή και ο ουρανός θα γίνει επιτέλους καθαρός!!

Ανώνυμος είπε...

Αναγνωρισε πολιτικες ευθυνες και αυτο ειναι θετικο απο μερος του. Αν υπάρχει κατι αλλο, θα φανει!! μη βιαζεστε να παραδωσετε ανθρωπους στη "πυρα"

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για τον Συμπαραστάτη του Δημότη δηλώνει ευχαριστημένος από τον Δήμαρχο που τον στήριξε. Το ότι έχασαν αυτομάτως 1000 ψήφους δεν το καταλαβαίνουν τώρα. Θα το καταλάβουν μετά. Όντως μεθοδεύτηκε η αργοπορία του ελέγχου. ήταν γνώστης και ο Δήμαρχος για τους ισολογοσμούς και τα υπόλοιπα που θα βγουν. Να τους χαιρόμαστε. Και είναι μόνο 5 μήνες εξουσία. ααντε γεια.!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ο εφοριακός που έκλεψε 8 εκατομμύρια ευρώ , αναγνώρισε το λάθος του ,δήλωσε ότι μετανοιώνει και ότι επιστρέφει στο Κράτος , όχι 8 αλλά ότι του έμεινε. Περίπου τριακόσιες χιλιάδες. Ξέρετε τι σημαίνει Κύριε 5 χρόνια χωρίς ισολογισμό; Για ρωτήστε!!! .