Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

"ΕΝ.ΚΛΩ., ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΣΧΟΛΕΙΑ κλπ" ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ Θ. ΤΖΑΚΡΗ

Σειρά αιτημάτων θα παραδώσει στην υφυπουργό Τζάκρη ο δήμαρχος Νάουσας Γ. Καραμπατζός την Κυριακή που θα συναντηθούν με την ευκαιρία της επίσκεψής της για την επέτειο του Ολοκαυτώματος.
Ο δήμαρχος θα θέσει υπόψη της τα φλέγοντα θέματα του δήμου που είναι η παρατεταμένη ομηρία των...εργαζομένων της ΕΝ.ΚΛΩ και η άμεση καταβολή στους εργαζόμενους του βοηθήματος των 1.000 ευρώ που έχει ανακοινωθεί αλλά ακόμα δεν πήραν, η συνέχιση της ομαλής λειτουργείας του Νοσοκομείου Νάουσας.
Θα θέσει το θέμα της συνέχισης της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του δήμου, την καταβολή της χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΣΑΤΑ του τρέχοντος έτους η οποία δεν έχει ακόμα εκταμιευτεί και άλλα.
Από τη θεματολογία αντιλαμβανόμαστε ότι το φλέγον θέμα του Νοσοκομείου Νάουσας συνεχίζει να είναι “ανοιχτό” παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Λοβέρδου την προηγούμενη εβδομάδα από τη Νάουσα ότι δε θα κλείσει.
Φαίνεται ότι ούτε ο δήμαρχος έχει πειστεί από τον υπουργό και δικαίως αφού η πρόθεση του υπουργείου είναι να το μετατρέψει σταδιακά σε Κέντρο Υγείας στα πλαίσια της “αναβάθμισης” των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: