Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ

Την πρώτη κινητοποίηση έκαναν σήμερα κάτοικοι του Πλατέος διαμαρτυρόμενοι για την αιφνίδια απόφαση του ΟΣΕ να καταργήσει τη διάβαση που επί σειρά δεκαετιών εξυπηρετεί τους κατοίκους. Μια απόφαση της διοίκησης η οποία εντάσσεται στα πλαίσια των περικοπών ανατρέπει άρδην την κοινωνική, επαγγελματική και συνολικά όλη τη ζωή της ευρύτερης περιοχής.
Με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας επικεφαλής παρόντων και μελών του συμβουλίου, οι κάτοικοι έκαναν σήμερα στις 10 πμ παράσταση...διαμαρτυρίας στον σταθμό του ΟΣΕ στο Πλατύ και έκλεισαν επί ένα δεκάλεπτο τη σιδηροδρομική γραμμή συμβολικά θέλοντας να δείξουν ότι δεν πρόκειται να δεχτούν τετελεσμένα γεγονότα εκ μέρους της διοίκησης του ΟΣΕ.
Ο δήμαρχος Φ. Δημητριάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή του ΟΣΕ στον οποίο επισήμανε την αταλάντευτη θέση του δήμου όσο και των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος ότι δεν πρόκειται να δεχτούν την απόφασή τους και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Μάλιστα, αποφασίστηκε ότι σήμερα το απόγευμα στις 6:30 θα συγκεντρωθούν εκ νέου στο Σ.Σ Πλατέος και θα κλείσουν τις γραμμές εμποδίζοντας τη διέλευση του Ιντερσίτι.
Δείτε σε νεότερες αναρτήσεις τα βίντεο με το ρεπορτάζ που κάναμε σήμερα το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: