Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ν. ΑΛΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΘΕΣΗ "12": ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Ο Νίκος Ασλάνογλου, στέλεχος της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας που είναι γνωστή για τις ακτιβιστικές ενέργειες στην Ημαθία κι όχι μόνο, μένει σταθερή στη θέση της στην προστασία του περιβάλλοντος αναφερόμενος στη θέση "12" μετά την τελευταία έξέλιξη που είναι η ανανέωση των Περιβαλλοντικών όρων στην εταιρία που θέλει να κατασκευάσει την ΜΕΑ- ΧΥΤΥ εκεί. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε είναι:..Ολοκληρώθηκε η ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων για την μονάδα απορριμμάτων, στη "θέση 12".
Μάλιστα, η ανανέωση, φτάνει μέχρι το τέλος του 2020. Κακώς. Πολύ κακώς. Έπρεπε τουλάχιστον να δοθεί μέχρι το 2050 η ανανέωση.
Τα γνωστά πρόσωπα και τα οργανωμένα συμφέροντα, επιμένουν σε κάτι εντελώς παράλογο.
Προώθησαν αυτό το ζήτημα, μόνο με ψέματα καιπαραπληροφόρηση. Εξαπατήθηκαν συλλογικά όργανα του Νομού Ημαθίας, κατ΄ επανάληψιν.
Ίδωμεν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. Η ΗΜΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΚΤΙΚΗ. ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.