Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗ Moody΄s ΔΕΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΟΥΛΕΜΑ Ή ΑΓΝΟΙΑ;

Είναι ν΄ απορεί κανείς με τις ικανότητες των ελλήνων βουλευτών όταν διαβάζει τέτοιες ειδήσεις. Δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, λέει η είδηση, προτείνουν στον Παπακωνσταντίνου να ασκήσει αγωγή κατά της Moody's και να ζητήσει αποζημίωση διότι, λένε, με την αξιολόγησή της παίζει ύποπτα παιχνίδια.
Μιλάμε ότι οι άνθρωποι είτε είναι πολύ προχωρημένοι και δε μπορούμε να τους συλλάβουμε είτε είναι άσχετοι και απλά πετάνε μπαρούφες εντυπωσιασμού για να δικαιολογήσουν τα δεκαχίλιαρα που μας κοστίζουν.
Τι μας λένε δηλαδή; Να καταθέσει αγωγή το ελληνικό...κράτος έναντι ενός οίκου αξιολόγησης γιατί δεν βγάζει υπέρ της ελλάδας αξιολογήσεις; Ναι, αυτό λένε.
Και που ήταν οι κύριοι βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο δικός μας βουλευτής Θανάσης Γικόνογλου, όταν αυτοί οι οίκοι, οι ίδιοι οίκοι αξιολόγησης, έβγαζαν τη μια αξιολόγηση μετά την άλλη και μας υποβάθμιζαν κατά ριπάς; Που ήταν για να διαμαρτυρηθούν όταν με βάση τις δικές τους αξιολογήσεις ο Παπανδρέου και η Κυβέρνηση με την δική τους ψήφο μας έβαζαν στην εποχή του ΔΝΤ και του Μνημονίου.
Πέρα από την πλάκα, οι κύριο βουλευτές και ο βουλευτής Θανάσης το μόνο που επιχειρούν να πετύχουν είναι να γίνουν γνωστοί ευρύτερα, να πουν στους ψηφοφόρους τους ότι αυτοί είναι δραστήριοι και έκαναν την «επανάστασή» τους.
Επί της ουσίας βουλευτή Θανάση έχεις να μας πεις κάτι σχετικά με το Μνημόνιο; Κάτι σχετικά με την κρίση που εξαθλιώνει καθημερινά δεκάδες Ημαθιώτες; Θα ανοίξεις το στόμα σου για να διαμαρτυρηθείς για τα όσα κάνει η Κυβέρνηση την οποία στηρίζεις με την ψήφο σου;
Η απάντηση είναι όχι. Είναι όχι γιατί αυτό που ενδιαφέρει όλους σας είναι να είστε βουλευτές και κονομάτε τα δεκαχίλιαρα κάθε μήνα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, είπαμε, οι Πασόκοι δεν ντρέπονται (γενικώς..και με την καλή την έννοια) αλλά αυτό παραπάει.. Σε λίγο θα δούμε τους πράσινους βουλευτές στους δρόμους να φωνάζουν "Κάτω η Χ... του ΠΑΣΟΚ"

Ανώνυμος είπε...

Δούλεμα χοντρό.