Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ. Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Θυμάστε τι σάλο είχαν ξεσηκώσει τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης μετά την μήνυση του διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής, Αντώνη Ζαχάροφ, και την σύλληψη δυο φοιτητριών αλληλέγγυων στους μετανάστες απεργούς πείνας με την κατηγορία για παρακώλυση σωστής ιατρικής φροντίδας των μεταναστών - απεργών πείνας.
Σύμφωνα με όσα έλεγαν τότε...τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια οι μετανάστες που λόγω της άθλιας σωματικής του κατάστασης εξ αιτίας της πολυήμερης απεργίας πείνας, είχαν οδηγηθεί στο νοσοκομείο του «Ερυθρού Σταυρού», εμποδίστηκαν από τις δυο φοιτήτριες –που σημειωτέον δεν είναι χτεσινές στο κίνημα αλλά συμμετέχουν ενεργά το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών- να σιτιστούν ενώ οι ίδιοι είχαν τέτοια διάθεση.
Ο Διευθυντής της κλινικής, που είχε κάνει και την μήνυση –προφανώς με κυβερνητική εντολή- Αντώνη Ζαχάροφ είχε δώσει εντολή να αφεθεί φαγητό στα τραπεζάκια των νοσηλευομένων απεργών. Οι ίδιοι οι απεργοί εξέφρασαν την δυσφορία τους, αφού έκαναν καθαρό ότι δεν πρόκειται να το δεχθούν ενώ οι αλληλέγγυες φοιτήτριες που τους συνόδευαν το μόνο που έκαναν ήταν να δηλώσουν ότι τέτοιου είδους "ιατρικές" πρακτικές συνιστούν βασανιστήριο και φέρνουν στη μνήμη τις αποφράδες ημέρες των "γιατρών του Βιντέλα".
Στο δικαστήριο που έγινε σήμερα αποδείχτηκε η αλήθεια που οδήγησε αναγκαστικά τους δικαστές να αθωώσουν τις δυο φοιτήτριες.
Μην περιμένετε φυσικά να το ακούσετε αυτό από το κεντρικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Αυτά είναι στην γνωστή γκεμπελική τακτική: «λέγε, λέγε, όλο κάτι θα μείνει».
BAΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο εκλεκτός Κύριος Αντώνης Ζαχάροφ !! Λίγη ντροπή ρε.....