Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ- ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΕΛΕΓΑΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ!


Δείτε το βίντεο με τις θέσεις των παρατάξεων. Θα δείτε τον πρώην δήμαρχο Μπ. Γκιόνογλου να υποστηρίζει ότι πρέπει ο δήμος να έχει εναλλακτική πρόταση να κλείσει το Γυμνάσιο Πλατέος! Το ίδιο υποστηρίζει ο Τ. Τασιόπουλος ύποστηρίζοντας το Υπουργείο ενώ ακούγεται και προϊστάμενος της διεύθυνσης Γ. Δημητριάδης να λέει ότι πρέπει η απόφαση να είναι ομόφωνη.
Όμως, η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη διότι η παράταξη Γκιόνογλου επέμενε στην πρότασή της δείχνοντας την υποτέλειά της στη Διαμαντοπούλου και σφιχταγγαλιασμένοι με το Πασοκικό σύστημα το υπερασπίζονται.
Όμως, οι ΝΔ σύμβουλοι που συμμετέχουν στο σχήμα αυτό πώς τα ανέχονται όλα αυτά; Θα απαντήσουν;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ειδικός για να σπέρνεις ζιζάνια, αλλά να ξέρεις πως η κατσίκα δεν μασάει πλέων ταραμά. Και με την ευκαιρία να ρωτήσω εσένα και το κόμμα σου , ποια είναι η δική σας θέση,στο συγκεκριμένο τοπικό θέμα? Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι οι σύμβουλοι του Γκιόνογλου, και γνώση έχουν και προσωπικότητα έχουν , πάντως ούτε όχλος είναι, ούτε μαριονέτες είναι, για να δανειστώ , τον χαρακτηρισμό που συμφωνώ απόλυτα του κ Μαστοροδήμου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΑ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.