Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Μπ. Γκιόνογλου δηλώνει σε πρόσφατη συνεδρίαση του συμβουλίου ότι «εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να καταδικάσουμε την κυβέρνηση όταν η πολιτική της προκαλεί πρόβλημα στο δήμο μας. Είμαστε αντίθετοι με το κλείσιμο των σχολείων. Δεν είμαστε κυβερνητικοί δημοτικοί σύμβουλοι, είμαστε σύμβουλοι του δήμου Αλεξάνδρειας και θέλουμε το καλό του». Η θέση του τέως δημάρχου καταγράφεται αλλά..έλα ντε που ορισμένοι άλλοι έχουν πρόβλημα. Ίσως γιατί είναι περισσότερο ΠΑΣΟΚ από το ίδιο; Ίσως γιατί δε μπορούν να το δουν διαφορετικά και ευρύχωρα όπως ο τέως δήμαρχος; Όπως και ναχει το ζήτημα είναι ότι μόλις χτες ο Γ. Απατσίδης βγαίνει στο ράδιο Αλεξάνδρεια και τι λέει; Λέει ότι τη σήμερον ημέρα που η χώρα διέρχεται μεγάλη κρίση είναι ορθή η πολιτική του Υπουργείου Παιδείας να μαζέψει τις δαπάνες στην εκπαίδευση και καλά κάνει που κλείνει σχολεία. Βέβαια, συμπλήρωσε, ότι αυτό υπηρετεί και παιδαγωγικούς σκοπούς αλλά το θέμα μας τώρα είναι και οικονομικό. Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή η θέση είναι εντελώς διαφορετική από του αρχηγού και είναι η πρώτη που έχει καταγραφεί με τόσο ξεκάθαρο τρόπο. Ο Γ. Απατσίδης είναι υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής στο χώρο της παιδείας και το λέει, δεν κρύβεται όπως ο τέως δήμαρχος που θέλει να είναι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Απλά πράγματα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου ο κ. Απαστιδης συμφωνει με την κυβερνηση, τοτε γιατι δεν συμφωνει και με την προταση του υπουργειου για το κλεισιμο του Γυμνασιου τρικαλων;και κατι αλλο θυμηθητε το αυτο που ειπατε δεν ειναι μονο τα τρικαλα με Τ κεφαλαιο ειναι και τα υπολοιπα χωρια οταν βγειτε στις επομενες εκλογες να ζητησετε ψηφους.

Ανώνυμος είπε...

το κλεισιμο σχολείων και η συγχώνευση τους υπηρετεί καθαρα οικονομικούς σκοπούς και μην υιοθετείτε κ. Απατσίδη την καραμέλα του υπουργείου οτι θα επιτελεστεί καλύτερα ο παιδαγωγικός ρόλος του σχολείου. Μάθημα με 30 μαθητες στην τάξη δε γίνεται....παρτε το χαμπάρι...