Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σχετικά με το νέο Σχολικό χάρτη και τις συνενώσεις-ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά 2011-2012, που προβλέπει μεταξύ άλλων τη συγχώνευση του Γυμνασίου Τρικάλων και του Γυμνασίου Κορυφής, ο δήμος Αλεξάνδρειας συγκαλεί ευρεία σύσκεψη τοπικών φορέων στο δημοτικό κατάστημα Τρικάλων, αύριο Τρίτη και..ώρα 8 μμ.
Σκοπός της σύσκεψης είναι να συζητηθεί το θέμα σε σχέση και με το προσφάτως εκδοθέν ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, στο οποίο διατυπώθηκε, με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, η πλήρης αντίθεση του Δήμου σε οποιαδήποτε ενέργεια κατάργησης ή συγχώνευσης Σχολικών Μονάδων που λειτουργούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας, προκειμένου, μετά από διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς, να εξεταστούν οι περαιτέρω ενέργειες που θα αναληφθούν από πλευράς του Δήμου Αλεξάνδρειας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κακος ηθοποιος ο δημητριαδης

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δήμαρχε, στη σύσκεψη να πάρεις και τα εξαπτέρυγα σου και όλοι μαζί να ψάλετε την επιμνημόσυνο δέηση, τον δε επικήδειο άφησε να τον εκφωνήσει ο μεγάλος Γκαβαρδίνας.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον δημαρχο μας και σε ολους τους παρατρεχαμενους που βοηθησαν να φτασουν τα πραγματα εδω που εφτασαν!!
Πρεπει να καταβαλατε πολυ μεγαλη προσπαθεια. ΑΞΙΟΙ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ........ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΟΜΩΣ.
ΤΑ ΨΟΦΗΣΕ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΛΑ.
ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί στα εγκαίνια του νέου Σχολείου στο Πλατύ....Αυτό ήταν η αιτία που δεν έβρισκε το χαρτί που του είχαν στείλει για να κάνει τις προτάσεις για τα Σχολεία. Και η γραμματέας δεν είχε ενημερώσει τον Συνταγματάρχη και όχι Στρατηγό και επειδή άργησε η ενημέρωση , την έστειλε 10 μέρες να καθαρίζει την Καλλιόπη...Δυστυχώς για σας , για μας , για όλους μας ξεκινήσατε πολύ άσχημα. Αλήθεια οι τοπικοί Σύμβουλοι, έχουν ευθιξία ή.........

Ανώνυμος είπε...

Βρέ άθλιοι πασόκοι.Τις πολιτικές του μνημονίου και της τρόΐκας πάτε να τις φορτώσετε στον Δημητριάδη.Τον άνθρωπο δεν τον ψήφισα αλλα τέτοια υποκρισία έλεος!