Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ: ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

-Γιατί λοιπόν τόσες φωνές και κινητοποιήσεις;
Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τ. Σιδηρόπουλος πληροφορεί τους Ημαθίωτες ότι συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γ. Ντόλιο και συζήτησε μαζί του θέμα για τη μεταφορά των μαθητών. Ο υφυπουργός του είπε ότι υπήρξαν τυπικές παραλείψεις στις συμβάσεις μεταξύ Νομαρχίας και Ιδιωτών και εξ αυτού του λόγου απορρίφθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Όμως, είπε ο υφυπουργός, θα το ρυθμίσει το θέμα με τροπολογία που θα φέρει στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα συζητηθεί σε λίγες μέρες.
Τυπικές λοιπόν οι...παραλείψεις κατά τον υφυπουργό και ως εκ τούτου άνευ ουσιαστικής σημασίας. Και γιατί θα έπρεπε να κινητοποιηθεί τόσο ο κλάδος των τουριστικών πρακτόρων, να κλείσουν τη Βέροια δυο φορές, να υποστούν σε ταλαιπωρεία οι μαθητές και οι γονείς τους, να κινητοποιηθούν οι γονείς των μαθητών, να φωνάξουν, να εκδώσουν ψηφίσματα και ανακοινώσεις, να….
Γιατί; Γιατί έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να γίνει το αυτονόητο; Γιατί αγαπητέ υφυπουργέ και αγαπητέ βουλευτή έπρεπε να ζήσουμε όλοι μας αυτό το σκηνικό που τίποτα δε θυμίζει προηγμένο κράτος και να έρθετε εσείς τώρα να μας πείτε ότι όλα θα γίνουν όπως πριν με μια απλή τροπολογία. Μήπως για να πούμε όλοι εμείς οι τρομοκρατημένοι πολίτες «ευτυχώς που έλυσε το θέμα ο βουλευτής» και να συμπληρώσουμε «ευτυχώς που υπάρχει και μια καλή κυβέρνηση;»
Δε νομίζω ότι μας περνάτε για τόσο πολύ ηλίθιους για να το πιστεύετε αγαπητέ υφυπουργέ και αγαπητέ βουλευτή… Ή μήπως το πιστεύετε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
ΠΑΛΙ ΠΑ-ΣΟΚ ΘΑ ΤΟ "ΡΙΞΕΙ" Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ << ΑΝΔΡΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ,ΠΗΔΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑ ΜΑΣ...>>
ΕΓΙΝΕ <>
Α ΡΕ ΛΑΕ ΤΥΡΑΝΙΣΜΕΝΕ....