Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξει «όξυνση της πάλης και πολιτική αστάθεια και όξυνση των αντιθέσεων και των ανταγωνισμών και ενδεχομένως στρατιωτικές συγκρούσεις» με αφορμή την κρίση επανέλαβε η Αλέκα Παπαρήγα...
Η γ.γ. του ΚΚΕ, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, απέφυγε να κάνει χρονικές προβλέψεις. «Δεν μπορώ να σας πω αν θα γίνει σε έξι μήνες ή σε τρία χρόνια» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Οταν έχεις αλλαγή συσχετισμού των δυνάμεων, αναδιατάξεις κ.λπ. αυτό συνοδεύεται και από μια πολιτική αστάθεια».

Χαρακτήρισε «θετικό» το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξει πολιτική αστάθεια γιατί αυτή μπορεί να οδηγήσει «σε αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων σε κοινωνικό επίπεδο».

Οταν ρωτήθηκε εάν βλέπει πρόθυμους σε συναινέσεις απάντησε μεταξύ άλλων: «Αν κρίνω από όσα γράφονται στις εφημερίδες, για πολυκατοικία κ.ά., φάνηκε ότι υπάρχει μια ανοιχτή συναίνεση μεταξύ Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - Καρατζαφέρη - Μπακογιάννη - Κουβέλη με διαφορές μεταξύ τους. Πρέπει να σας πω ότι ενώ εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει μια κάποια αντιπαράθεση, γυροφέρνει πάλι το θέμα του χρέους. Μα το χρέος δεν είναι η αιτία της κρίσης αλλά αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: