Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΒΕΡΟΙΑΣ:"Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ MR LOVE"

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας παρουσιάζει τον Νίκο Ψαρρά και τη Νικολέτα Βλαβιανού στην κωμωδία της Karoline Leach « Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ MR LOVE » στο Θέατρο του ΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 σε μία παράσταση στις 8.00 μ.μ. σε σύμπραξη με την Εταιρεία Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων «ΗΩΣ».
Τιμή εισιτηρίου 15,00 και 10,00 €.
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Προπώληση εισιτηρίων από τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ (Π.Μελά & Μπιζανίου, Χώρος Τεχνών, 3ος όροφος, τηλ. 23310 78140, 78141, ώρες 9.00 με 2.00 το πρωϊ . και 6.00 με 8.00 το απόγευμα )
Το έργο γράφτηκε το 1997 και αναφέρεται....
στις αρχές του 20ου αιώνα. Η συγγραφέας κατορθώνει να χτίσει μεθοδικά μια απίστευτα κωμική, αλλά ταυτόχρονα και μια συναρπαστική ερωτική ιστορία, γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση. Ένα παιχνίδι μοιραίο, επικίνδυνο, μα κυρίως ανατρεπτικό και ένα τέλος που κόβει την ανάσα…
Ο Τζώρτζ Λαβ (Love ), επαγγελματίας εραστής που αναζητά το κατάλληλο θύμα, και η Αδελαϊδα Πίντσιν, μια ασήμαντη καπελού που περιμένει τον πρίγκιπα του παραμυθιού, θα συναντηθούν τυχαία μια βροχερή μέρα του Οκτώβρη, και η συνάντηση αυτή θα αλλάξει όλη τους τη ζωή.
Ποιος θα υπερισχύσει τελικά σ΄ αυτό το αιώνιο και αρχετυπικό παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι; Του αρσενικού με το θηλυκό;
Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση του Γιώργου Βάλαρη, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια της Λίλλυ Μελεμέ, σκηνικά - κοστούμια της Νατάσας Παπαστεργίου, φωτισμούς Μελίνας Μάσχα και επιμέλεια κίνησης της Μόνικα Κολοκοτρώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: