Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ: ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ...


Απάντηση στις ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα και αφορούσαν στην ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ, του θ. Τσιάπλα, εξέδωσε η παράταξη.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η Συνεργασία Πολιτών δεν απαντά σε προκλήσεις που προέρχονται από εκμυστηρεύσεις από τρίτο χέρι, οι οποίες έχουν τόσο λίγη σχέση με την πραγματικότητα, όσο και με την πολιτική.
Εξ’ άλλου η αρχή της αναλογικότητας και κατ’ επέκταση της αναλογικής εκπροσώπησης δεν είναι ζητήματα ερμηνείας νόμων και εγκυκλίων, αλλά κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα τα οποία ή τα αποδέχεσαι και τα εφαρμόζεις στην πράξη ή όχι. Όλα τα υπόλοιπα γνωρίζουν άπαντες ότι είτε εκπορεύονται εκ του πονηρού είτε αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις….
Η Συνεργασία Πολιτών θα προσπαθήσει να απαντήσει στις αληθινές προκλήσεις της πολύ σκληρής και γεμάτη αδικίες πραγματικότητας, της Ελλάδας του ΔΝΤ, στην οποία ζούμε, με ειλικρινή διάθεση να προσφέρει θετικά, διάθεση που πηγάζει από την ανησυχία και το ενδιαφέρον για την πορεία γενικότερα του τόπου.
Και σε αυτόν τον αγώνα θα χρειαστεί την συμπαράσταση όλων των ενεργών πολιτών όλου του Ρουμλουκιού".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και καλά κάνετε. Γιατί δεν υπογράφει ο συνδυασμός και υπογράφει ο συνταξιούχος Δάσκαλος. Έχουν αρχηγό ή μαλώνουν ποιος θα μπει και άδραξε την ευκαιρία ο Δημ. Σύμβουλος;