Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ


Τα προβλήματα των δήμων στην Ημαθία αντί να λιγοστεύουν πολλαπλασιάζονται και είναι ζητούμενο των διοικήσεων να βρουν λύσεις σε καταστάσεις πρωτόγνωρες. Την περασμένη βδομάδα ακούσαμε το δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδη να δηλώνει στο συμβούλιο ότι ο δήμος δεν έχει σταγόνα πετρέλαιο και ότι πρέπει να προχωρήσει με την διαδικασία της απ ευθείας ανάθεσης σε προμήθεια ώστε να κινούνται τα οχήματα και να ζεστένονται τα κτήρια και οι υπάλληλοί του.
Σήμερα βλέπουμε ότι ο δήμος Βέροιας δεν έχει...
την δυνατότητα να προμηθευτεί καύσιμα και ότι το ΚΑΠΗ στην πόλη δεν θερμένεται με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα παραμονής των παπούδων σ΄ αυτό.
Σήμερα έμαθα εγκύρως ότι έληξαν οι συμβάσεις και αποχώρησαν οι εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αλεξάνδρειας με αποτέλεσμα να λειτουργούν με ελάχιστο προσωπικό και βοηθητικούς υπαλλήλους.
Αναφέρω καταστάσεις ακραίες δείγμα της πολιτικής ανεπάρκειας των διοικήσεων που είχαν εξ ολοκλήρου την ευθύνη να μεριμνήσουν ώστε να μην φτάσουμε στο αδιέξοδο αυτό. Και στον δήμο Βέροιας το ότι δεν έχει το ΚΑΠΗ του πετρέλαιο η μόνη υπεύθυνη είναι η νυν διοίκηση της Ουλσουτζόγλου. Όμως, στον δήμο Αλεξάνδρειας ότι δεν έχουν οι Παιδικοί Σταθμοί υπαλλήλους αυτό το διάστημα είναι υπεύθυνη η απέλθούσα διοίκηση Γκιόνογλου που τίποτα δεν έκανε για το θέμα αυτό.
Φόρτωσε με συμβασιούχους των 135 ημερών το δήμο για προεκλογικούς λόγους και όταν έχασε στις εκλογές τους είπε ότι δεν υπάρχει ούτε ευρώ και ...αποχώρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: