Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ;


Πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και το οποίο χαρακτηρίστηκε ως σοβαρό, σε δημοτική επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Η νέα διοίκηση του δήμου το έχει εντοπίσει και γίνονται ενέργειες να καταγραφεί αφενός και στη συνέχεια να βρεθεί λύση ώστε να μην προκύψουν επιζήμιες επιπτώσεις.
Θα κάνουμε ρεπορτάζ για το θέμα αυτό και θα το αναδείξουμε, ίσως και μέχρι το βράδυ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρό και μάλιστα πολύ σοβαρό , και δεν αρκεί μα καταγραφεί , αλλά και να δημοσιοποιηθεί , διότι για κουκούλωμα θα έχει τραγικές συνέπειες , υγεία να έχουμε θα το διαπιστώσετε , και μάλιστα πολύ σύντομα.Καί κάτι ακόμη δεν είναι μόνο σε επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας , αλλά και σε άλλο Δήμο που συνενώθηκε !!Για αυτό Δήμαρχε όλα στη φόρα , μην χρεώνεσαι καταστάσεις που δημιούργησαν άλλοι. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!!!

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε όλα στη φόρα καμία συγκάλυψη , να πληρώσουν όσοι είναι υπεύθυνοι .

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι μου λέτε; Εδώ υπάρχουν γιατροί που υπογράφουν βιβλιάρια υγείας, ανήκουν στον Δήμο και οι συμβάσεις τους έχουν λήξει εδώ και μήνες. Τυχαίο ή πετυχε με τους πρωην και συνεχίζεται με τους σημερινούς; Χάρη κάνε μας την χάρη και αν θέλεις και δεν έχεις υποχρεώσεις στον νυν Δήμαρχο ψάξτο και βγάλε το ΛΑΒΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Και επιμένω ό,τι συμβαίνει με τους γιατρούς συμβαίνει και με τους υπαλλήλους σε κάποια Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Ευκαιρεία να γίνουν τα νόμιμα. Αν θέλουν να δουλέψουν με νοοτροπίες παλιές ας γίνει και μία καταγγελία στον επιθεωρητή εργασίας.
Και αν ο κ. Γκιόνογκου γνωρίζει ότι δουλεύουν υπάλληλοι χωρίς ασφάλεια γιατι δεν το αναφέρει στο ΙΚΑ και εθελοτυφλεί στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Επαναλαμβάνω κι εγώ Δήμαρχε:
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!