Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "ΡΟΔΟΧΩΡΙΤΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Διάβασα με ενδιαφέρον την παρακάτω ανάρτηση στον ΡΟΔΟΧΩΡΙΤΗ και την αναδημοσιεύω διότι έχει μεγάλη σημασία η άποψη ενός ενεργού πολίτη για τους πολιτικούς της Ημαθίας και πως αυτοί συμπαρίστανται στους πολίτες και ενδιαφέρονται για τη λύση των προβλημάτων τους. Η ανάρτηση έχει ως εξής:
Σε προηγούμενη μου ανάρτηση έκανα λόγο για τον Βουλευτή κ. Τάσο Σιδηρόπουλο, τώρα βέβαια για να είμαστε ακριβείς πρέπει χωρίς να πάρω πίσω τίποτα απ’ αυτά που είπα γιατί όπως είδατε και στο βίντεο αυτά τα είπε, ήταν ο μοναδικός πολιτικός που...
ασχολήθηκε ή αν θέλετε έδειξε ότι ασχολείται, με το πρόβλημα του χωριού και ο μοναδικός που ήρθε στο Ροδοχώρι για να μιλήσει με τους κατοίκους μέχρι και λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Όταν κάναμε την πορεία στη Νομαρχία πήρε τον λόγο και τον κατηγόρησα εγώ προσωπικά για προεκλογικά τρικ, ανέβασα το βίντεο με τις υποσχέσεις και την προσπάθεια καθησυχασμού από την πλευρά του προς τα εμάς.
Κάπου εδώ θέλω να γράψω και για τους υπόλοιπους βουλευτές Ημαθίας και κατά πόσο στάθηκαν στο πρόβλημα του χωριού.
Πρώτα απ’ αυτούς που δεν είδαμε καθόλου
Ο κ. Μιχάλης Χαλκίδης ήταν απών απ’ όλες τις εκδηλώσεις πορεία, αργότερα ξανά στη Νομαρχία, δεν πάτησε το πόδι του ούτε μια φορά στο Ροδοχώρι, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Ο κ. Θανάσης Γικόνογλου μία απ’ τα ίδια και ας είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, μέχρι που άρχισα να πιστεύω ότι ούτε ξέρει που βρίσκετε το Ροδοχώρι.
Και τέλος θέλω να πω για τον συνδημότη μας κ. Άγγελο Τόλκα επίσης Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και μάλιστα με πολλούς σταυρούς προτίμησης απ’ το Ροδοχώρι ότι την επόμενη μέρα μετά την πορεία ήρθε στο Ροδοχώρι να μιλήσει με τους κατοίκους και μετά και αυτός δεν ξαναπάτησε στο χωριό παρά μόνο στις εκδηλώσεις με της Πρωτοχρονιάς ήρθε συνοδευόμενος απ’ τον Δήμαρχο.
Φυσικά δεν πρόκειται να πω τίποτα για τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αυτός έχει ξεχάσει που βρίσκετε και ο Νομός Ημαθίας μιας και πλέον είναι υποψήφιος Β’ Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: