Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΟΡΥΦΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Απόλυτα πετυχημένος ήταν ο χτεσινός χορός που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Κορυφής «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» με τον αθλητικό σύλλογο ΠΑΟ Κορυφής σε κοσμικό κέντρο στην Χαλκηδόνα. Πάνω από 600 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα αν και ήταν υποχρεωμένοι να διανύσουν μια απόσταση δεκαπέντε και πλέον χιλιομέτρων αλλά βέβαια αποζημιώθηκαν τόσο από τα παιδιά του συλλόγου που χόρεψαν με την έναρξη του προγράμματος όσο και από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του μαγαζιού.
Τα παιδιά προσχολικής και σχολικής..
ηλικίας του χορευτικού του συλλόγου «άνοιξαν» τη βραδιά και ακολούθησε το εφηβικό τμήμα και έκλεισε με χορούς του μεγάλου τμήματος. Όλα τα παιδιά χόρεψαν χορούς όλης της χώρας που μαθαίνουν στο σύλλογο, έναν σύλλογο που έχει μεγάλη δραστηριότητα και εσχάτως απέκτησε και στέγη στο κέντρο του χωριού.
Η ποδοσφαιρική ομάδα μπορεί φέτος να μη πηγαίνει αγωνιστικά καλά αλλά ποτέ δε χάνει τους υποστηρικτές της προ πάντων το κέφι της.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης που παραβρέθηκε νωρίτερα στον χορό της ΑΕ Αλεξάνδρεια και του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων. Και αυτή η εκδήλωση σημείωσε απόλυτη επιτυχία αφού σημειώθηκε το αδιαχώρητο από την προσέλευση του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: