Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα ολοκληρώθηκε το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο και η πορεία που πραγματοποίησαν μέλη αντιρατσιστικών πρωτοβουλιών, πολιτικών και κοινωνικών κινήσεων, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και μετανάστες στη Θεσσαλονίκη.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 3:00 το μεσημέρι στην Καμάρα και ακολούθησε πορεία μέσω των οδών Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή, Βενιζέλου. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα υπέρ της νομιμοποίησης των μεταναστών και της παροχής ασύλου στους πρόσφυγες και ενάντια στα «γκέτο», τα κέντρα υποδοχής και στο φράχτη στον Έβρο.
Η πορεία κατέληξε έξω από το κτίριο της γενικής γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης, όπου οι διαδηλωτές παρέμειναν για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Γιαννιτσά από φορείς και οργανώσεις κατά του ρατσισμού, του φασισμού και της ξενοφοβίας στις 6 μμ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή οι μάγκες και οι φιλεύσπλαχνοι είναι τόσοι πολύ προτείνω να πάρει ο κάθε ένας από έναν αλλοδαπό στο σπίτι του, να λύσουμε το πρόβλημα, όχι με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο!!