Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑ- ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Σύσκεψη με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων του δήμου Αλεξάνδρειας και τους υπαλλήλους που υπηρετούν σ΄ αυτές είχε το μεσημέρι στις 12 ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβαρδίνας.
Στην σύσκεψη ο αντιδήμαρχος εξέθεσε την άποψη της διοίκησης τόσο για το νέο πλαίσιο του Καλλικράτη και τις επιλογές της που..
είναι να κινηθεί με ταχύτατους ρυθμούς ώστε να εναρμονιστούν όλες οι υπηρεσίες του δήμου προς το νόμο και που τελικά να αποβούν προς όφελος των πολιτών.
Επισήμανε με έμφαση ότι "θα κάνουμε ότι λέει ο νόμος" και ζήτησε από τους προέδρους όσο και από τους υπαλλήλους να δουλέψουν συλλογικά για να επιτευχθεί ο στόχος.
Από τη μεριά τους οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων κ. Ρεσινιώτης Απ (Αλεξάνδρειας), Κιορογλίδης Κ (Πλατέος), Μαντζόλας Γ (Μελίκης) και Μητσόπουλος Β (Κορυφής) έθεσαν υπόψιν του αντιδημάρχου ένα ζήτημα κομβικής σημασίας που έχει να κάνει με τις αρμοδιότητες των ιδίων όσο και των δημοτικών κοινοτήτων εν γέννει.
Το θέμα είναι σοβαρό και θα πρέπει να ανοίξει ένας διάλογος με τον δήμαρχο και την διοίκηση συνολικά ώστε να δοθούν αρμοδιότητες στους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων όχι μόνο συμβουλευτικές αλλά ουσιαστικές ώστε να έχουν λόγο ύπαρξης και να μην ατονήσει η λειτουργίας τους στην αρχή του εγχειρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: