Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΤΣΙΓΑΡΟ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!

800 εργαζόμενοι από τις επιθεωρήσεις εργασίας θα προστεθούν στους ελεγκτές στην εκστρατεία κατά του καπνίσματος, ανήγγειλε ο Λοβέρδος. Μαζί μ΄ αυτούς θα προστεθούν και 40 επιθεωρητές όπως επίσης και όλος ο υπόλοιπος μηχανισμός του κράτους, Λιμενικό, Αστυνομία κλπ
Δεν μας είπαν αν θα βγάλουν τώρα το στρατό ή όταν έρθουν τα ζόρια για να «πολεμήσουν» το τσιγάρο. Να σημειώσω ότι θέλουν να κόψουν το τσιγάρο και στο στρατό. Οι γελοίες αποφάσεις είναι γελοίες όπως και αν τις λανσάρεις. Θα πάει δηλαδή ο φαντάρος να φυλάξει σκοπιά 2-4 και..δε θα καπνίζει. Θα πάει στο ΚΨΜ και θα πίνει καφέ και μπύρες χωρίς τσιγάρο και θα υπηρετεί στα σύνορα. Οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι γιατί κανένας από αυτούς δεν πήγε φαντάρος και πολύ περισσότερο στα σύνορα.
Οι άνθρωποι εκτός από φαιδροί είναι και επικίνδυνοι διότι θέλουν να υλοποιήσουν με «χομεϊνικό» τρόπο ένα μέτρο που συναντά πάνδημες αντιδράσεις και εν τέλει έχει να κάνει με προσωπικές επιλογές εκτός τις οικονομικές επιβαρύνσεις που θα φέρει σε επιχειρήσεις εστίασης κλπ.
Το αν εγώ και η παρέα μου ή οι θαμώνες ενός μαγαζιού από επιλογή θέλουμε να καπνίζουμε αυτό δε γίνεται σεβαστό από τον Λοβέρδο και τον Παπανδρέου με τις εμμονές τους και τους κυρίους της Διυπουργικής που ομόφωνα αποφάσισαν ότι θέλουν το καλό μας, νοιάζονται για την υγεία μας και θέλουν να μας εξευρωπαΐσουν με το ζόρι. Κάτι όπως ήθελε και ο Μπους να εκδημοκρατίσει το Ιράκ με τη βία. Όπως έκανε και ο Κλίντον με τους βομβαρδισμούς στη Σερβία.
Με το ζόρι λοιπόν οι σοσιαλιστές της πλάκας θέλουν να βαφτίσουν το μέτρο ότι είναι υπέρ της υγείας ενώ αυτό που κάνουν είναι να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ασφαλιστικών εταιριών που θα μπουν στο παιχνίδι της ιδιωτικής ασφάλισης, να περικόψουν έξοδα από καρκίνους που επιβαρύνεται το δημόσιο σύστημα υγείας και να πετύχουν το στόχο που τους έθεσε το ΔΝΤ.
Είναι βέβαιο ότι οι ομόφωνη απόφαση του Παπανδρέου και των υπουργών του θα καταστεί ένα ακόμα κουρελόχαρτο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια στο στόμα σου ρε φίλε, δεν παίζονται οι άνθρωποι, και να φαντασθεί κανείς πως αυτοί ήρθαν για να μας σώσουν από τους προηγούμενους , δεν έχουν ούτε ιερό , ούτε όσιο, κοινοβουλευτική χούντα, όμως θα ξανάρθουν εκλογές και τότε ο λαός ξέρει, ΦΟΥΜΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!