Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ "ΘΑ" ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Σήμερα και η Φιλανδία, μετά τη Σουηδία,τη Βρετανία, τη Γερμανία και τη Νορβηγία, αποφάσισε να μην επαναπροωθεί μετανάστες στην Ελλάδα βάσει της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ.Κι αυτό διότι εκτιμά ότι η Ελλάδα «δεν είναι ικανή να κάνει σεβαστά τα δικαιώματα των προσφύγων». Συνέπεια αυτού είναι η χώρα μας να μη θεωρείται ασφαλής και επομένως να καταπατά διεθνής συνθήκες και να υπόκειται σε σοβαρές κυρώσεις. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν σήμερα,ο κ.Χρυσοχοίδης, σε προσωπικό του blog, καμάρωνε στον τίτλο του άρθρου του στις 21.1.10:
"H Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες χαιρετίζει και στηρίζει την ελληνική μεταναστευτική πολιτική" και υποσχόταν ότι όλα ΘΑ αλλάξουν (".... έχουμε αποφασίσει.. επίσης να σεβαστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ατομικές ελευθερίες και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Έχουμε αποφασίσει να αλλάξουμε την πολιτική ασύλου").
Ένα χρόνο και πλέον στην κυβέρνηση και ένα χρόνο μετά από αυτό το άρθρο, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ακόμη προλάβει να θυμηθεί τις ανθρωπιστικές του ευαισθησίες και να τα αλλάξει όλα. Μάλλον ο κ. Χρυσοχοίδης δε φημίζεται για τη συνέπεια του, ας θυμηθούμε, για παράδειγμα τις υποσχέσεις του στην ΕΝ.ΚΛΩ. Όλο το κείμενο της αναδρομικής ευαισθησίας του κ. Χρυσοχοίδη και τα ΘΑ, διαβάστε τα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: