Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΒΓΗΚΕ Η ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΗ ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ


Περίεργα ένιωσαν σήμερα το πρωί οι περαστικοί και οι διαβάτες της οδού Βετσοπούλου στην Αλεξάνδρεια όταν είδαν την μηχανική σκούπα να σκουπίζει το δρόμο. Ένιωσαν περίεργα όχι γιατί η σκούπα του δήμου βγήκε να σκουπίσει, εξ άλλου αυτή είναι η δουλειά της και ως γνωστόν η νέα διοίκηση θα ήθελε να δείξει έργο στον πολύπαθο αυτό τομέα.
Ένιωσαν περίεργα διότι η σκούπα έγραφε στα πλαϊνά της Δήμος Πλατέος και αναρωτήθηκαν "που άραγε βρίσκεται η μηχανοκίνητη σκούπα του δήμου Αλεξάνδρειας που προ ετών αγοράστηκε μετά βαΐων και κλάδων και έκτοτε δεν την είδαμε".
Μπορεί η σκούπα εκείνη να δουλεύει σε άλλο σημείο της πόλης, παρατήρησε ένας δημότης και δεν απομένει να το διαπιστώσουμε.
Πάντως, για να επιτευχθεί καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνεται με πρόγραμμα το σκούπισμα ώστε να απομακρύνονται τα αυτοκίνητα που βρίσκονται επί μονίμου βάσεως παρκαρισμένα στην Βετσοπούλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΥΠΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Θα τρελαθούμε σε αυτό τον τόπο, γιατί πρέπει να πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα? Εσείς ως Δημοσιογράφος,δεν γνωρίζατε ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας διαθέτει αυτοκινούμενη σκούπα και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη? Περιμέναμε να έρθει ο Δημητριάδης να μας δείξει τι? Ας ρωτούσατε τον κ Κούγκα που συμμετείχε και στην προηγούμενη Διοίκηση τους λόγους που τόσο καιρό δεν έβγαινε η σκούπα για καθαρισμό, είμαι περίεργος τι θα σας απαντούσε.

Ανώνυμος είπε...

ρε Μόχλα το παρατραβάς το θέμα και γίνεται γελίο. Έτσι ξεφτιλίζεις το Blog σου. Σοβαρέψου σε παρακαλώ !!!
(ένας φίλος σου...)