Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ


Είχαμε επισημάνει, προ δυο εβδομάδων περίπου, ένα φαινόμενο, εκ προοιμίου άσχημο και που πρέπει να αλλάξει άμεσα, αυτό των σκουπιδιών που συχνά πυκνά συσσωρεύονται στο κεντρικότερο σημείο της Αλεξάνδρειας.
Κύριος «παραγωγός» απορριμμάτων και που εναποτίθενται στο σημείο αυτό είναι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καφέ, μπαρ κλπ, που δραστηριοποιούνται πέριξ του πεζόδρομου της Εθν. Αντίστασης.
Τεράστιες σακούλες με μπουκάλια κυρίως και άλλα αντικείμενα στοιβάζονται στο χώρο έξω από τους δυο τεράστιους κάδους που υπάρχουν εκεί και που σημειωτέον, εξυπηρετούν και τις παρακείμενες πολυκατοικίες.
Και σαν να μην έφτανε το γεγονός..
ότι τα καφέ γεμίζουν τους κάδους με χαρτόκουτα που δεν κάνουν τον κόπο να διπλώσουν για να περισσεύει χώρος, προχτές αντίκρισα το εξής τραγελαφικό και εξοργιστικό: Σακούλες απορριμμάτων είχαν αφεθεί στο χώρο και οι κάδοι που κοίταξα από περιέργεια ήταν άδειοι. Είναι να απορεί κανείς με το σκεπτικό των ανθρώπων αυτών και θα πρέπει άμεσα η διοίκηση του δήμου να βάλει ένα φρένο σε τέτοιες συμπεριφορές για προφανείς λόγους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλως στονε κιας αργησε!Απο που εισαι εσυ παιδι μου?Αυτο ειναι φαινομενο ετων στο Αλεξανδρισταν.Τωρα το ανακαλυψες?Και οχι μονο στο συγκεκριμενο σημειο,σ ολη την πολη.Τι ακους που κοπτονται ολοι για τον πολιτισμο?Ουτε τα σκουπιδια μας δεν ξερουμε να πεταμε, τα μεγαρα μας μαραναν!