Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ.ΚΛΩ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Χωρίς να αλλάξω ούτε λέξη, αναδημοσιεύω το ρεπορτάζ του καλού συναδέλφου και φίλου Ελευθεριάδη,αφού συμφωνώ απόλυτα με την άποψή του:
Η κοροϊδία των εργαζομένων-ανέργων της ΕΝΚΛΩ , που παραμένουν απλήρωτοι εδω και 24 μήνες, δεν έχει τελειωμό. Σε συνάντηση που είχαν σήμερα με τον υφυπουργό του Χρυσοχοΐδη, κ. Ξυνίδη, τους ανακοινώθηκε , δια στόματος του νεόκοπου υφυπουργού, ότι υπάρχει πρόβλημα( σοβαρά ρε, εσείς το είχατε λύσει!!!) και θα γίνει νέα τριμερής την...
την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να
δοθούν τα χρήματα από τις τράπεζες, πριν έρθει το χαρτί από την ΕΕ!! Προφανώς το δούλεμα πάει σύννεφο και κάποιοι στιγμή οι εργαζόμενοι θα ξεσπάσουν. Οι συνδικαλιστές που ήταν στην Αθήνα( μεταξύ τους και ο πρόεδρος του Γ΄κ. Ηλίας Χαρίσης) αντέδρασαν έντονα λέγοντας στον Ξυνίδη, ότι για αυτούς υπάρχει μόνο η ρητή δέσμευση του Έλληνα πρωθυπουργού τον περασμένο Μάιο στην Κομοτηνή, που ανακοίνωσε ότι λύθηκε το θέμα και χρηματοδοτείται η εταιρεία και απομένει η εφαρμογή του νόμου που υπέγραψε η κυβέρνηση.
Το blog μας καταγγέλει , για έσχατη φορά, τα καραγκιοζλίκια του υπουργείου ανάπτυξης, για τα οποία απόλυτα υπεύθυνος δεν είναι ο Ξυνίδης, αλλά ο, πάλαι ποτέ ,συντοπίτης μας κ. Χρυσοχοΐδης. Καλεί τους 3 βουλευτές της Ημαθίας να τον καταγγείλουν στον πρωθυπουργό και να ζητήσουν την άμεση εφαρμογή του νόμου που υπέγραψαν.
Η κοροιδία δεν πάει άλλο.Καλούμε επίσης το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο να συνέλθουν έκτακτα και να καταδικάσουν με ψήφισμα την κωλυσιεργία από τον κ. Χρυσοχοΐδη.
Φτάνουν πια οι υποσχέσεις και το χτύπημα στην πλάτη. Είναι αίσχος!!!
ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τους κλείνουν φυλακή όλους τους μ.... που παίζουν τόσο άνετα με τις ζωές τόσων οικογενειών δεν μπορώ να καταλάβω!! Φτάνει πλέον! Συλλάβετέ τους!!!! ΤΩΡΑ!