Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΕΝ.ΚΛΩ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Απόφαση για κάθοδο όλων των φορέων (εργαζομένων – πολιτικών) στην Αθήνα και στο Υπουργείο Ανάπτυξης για να διευκρινιστεί τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα των Κλωστηρίων, πήραν οι εργαζόμενοι, σε σύσκεψη – συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, στο εργοστάσιο «Γ» της ΕΝ.ΚΛ.Ω, στη Στενήμαχο.
Παρόντες ήταν τα μέλη του σωματείου του εργοστασίου «Γ» στη Στενήμαχο, ο βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, η περιφερειακή σύμβουλος..Ημαθίας Δώρα Μπαλτατζίδου και οι δημοτικοί σύμβουλοι του διευρυμένου δήμου Νάουσας Ίλια Ιωσηφίδου και Βασίλης Γώγος.
Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Χαρίσης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους πως σύμφωνα με όσα λέει τώρα η εταιρία έχει γίνει ένα νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης το οποίο έχουν αποδεχθεί οι τράπεζες και μένει τώρα να κλειστεί ραντεβού, μεταξύ της κυβέρνησης, των τραπεζών και του ομίλου.
Ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός έκανε την πρόταση να κλειστεί ραντεβού από τον Άγγελο Τόλκα στο Υπουργείο Ανάπτυξης στο οποίο να διευκρινιστεί το νέο σχέδιο της κυβέρνησης.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να υπάρξει δυναμική κάθοδος στην Αθήνα, όλων των φορέων. Των βουλευτών, κυβερνητικών και μη από όλους τους Νομού που έχουν εργοστάσια της ΕΝ. ΚΛΩ, των Δημάρχων, όλων των Αντιπεριφερειαρχών και των εργαζομένων.
Με αυτή την πρόταση συμφώνησαν και οι εργαζόμενοι οι οποίοι θα αναμένουν πρώτα το ραντεβού της κυβέρνησης, των τραπεζών και του ομίλου για το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης.
πηγή:http://www.naousanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1524%3A2011-01-10-11-38-43&catid=42%3A-2&Itemid=14

Δεν υπάρχουν σχόλια: