Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΙΣ. ΧΑΛΚΙΔΗ


Δείτε την αποχώρηση της παράταξης Δημητριάδη λίγο πριν αρχίσει η τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του Ισαάκ Χαλκίδη ως μέλους της Οικονομικής Επιτροπής. Οι σύμβουλοι αποχωρούν με δεικτικό τρόπο θέλοντας να δείξουν ότι απαξιώνουν τον συνάδελφό τους και αρνούμενοι να τον καταψηφίσουν για τρίτη φορά, οδηγώντας έτσι τη διαδικασία εκλογής στην επόμενη Κυριακή. Στην ψηφοφορία παρέμειναν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας, σύνολο 12, εκ των οποίων ο κ. Χαλκίδης πήρε μόλις 10 ψήφους και εξελέγη.

Είναι προφανές ότι η όλη διαδικασία έστειλε ένα ακόμα πολιτικό μήνυμα της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας προς την πλευρά του βουλευτή Χαλκίδη με την οποία έχει κοπεί κάθε γέφυρα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συνχαρητήρια για το επίπεδό σας αλλά κρίμα σε αυτούς που σας ψηφίσανε. Στον δήμο δεν κοιτάτε τα κομματικά κοιτάτε να κάνετε αυτό που πρέπει για το καλό του Δήμου, να βάλετε τους σωστούς ανθρώπους σε θέσεις που ξέρετε οτι θα τα καταφέρουν. Μπράβο κ. Δημητριάδη από τωρα δείχνεις το επίπεδό σου. Αυτά που κάνεις είναι μικροπρέπειες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΤΕ.