Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Η αυγή του νέου έτους, βρίσκει τα περισσότερα κοινωνικά στρώματα να συμπιέζονται από τις ασφυκτικές ρυθμίσεις του Μνημονίου. Η Επιτροπή Ημαθίας της Δημοκρατικής Αριστεράς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αλληλεγγύη της σε όλους τους πολίτες που πλήττονται από τα δυσβάσταχτα μέτρα και να δεσμευτεί ότι θα είναι στο πλευρό τους.
Τούτες τις ώρες πρέπει ο κόσμος της εργασία και του πολιτισμού, να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα μέτωπο αλληλεγγύης και αντίστασης στις αντιλαϊκές πολιτικές και ταυτόχρονα να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση ενός προοδευτικού πλαισίου θέσεων και διεκδικήσεων για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Η Δημοκρατική Αριστερά εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα καλεί τους πολίτες, στην πορεία προς το ιδρυτικό της συνέδριο, τον Απρίλιο του 2011, να πυκνώσουν τις τάξεις της.
Η Επιτροπή Ημαθίας της Δημοκρατικής Αριστεράς εύχεται σε όλους τους πολίτες της χώρας και του κόσμου ένα δημιουργικό και γεμάτο υγεία νέο έτος.

Για την Πολιτική Επιτροπή Ημαθίας
Χάρης Μόχλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: