Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ. ΒΙΝΤΕΟ Νο2. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ- ΧΑΛΚΙΔΗΣ


Δείτε τον έντονο διάλογο μεταξύ των δημοτικών συμβούλων Ματσούκα Αρ. της πλειοψηφίας και του Ισ. Χαλκίδη της μείζονος μειοψηφίας. Οι δυο πρώην συνεργάτες στον πρώην δήμο Μελίκης είχαν έντονη λογομαχία και ειπώθηκαν πράγματα μπροστά στις κάμερες που αξίζουν να αξιολογηθούν από όλους τους πολίτες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοια πράγματα, και να μην επέμβουν οι Δικαστικές αρχές? Εδώ ακούγονται πράγματα που έχουν σχέση με παρανομίες, με κατασπατάληση Δημοσίου χρήματος, αλλά και πόσα άλλα ποινικά αδικήματα ,και κωφεύουν όλοι? Και μετά αναρωτιόμαστε πώς έφτασε η πατρίδα μας σε αυτά τα χάλια. Κακή εντύπωση μου δύνη επίσης, το γεγονός ότι τα διαδραματιζόμενα παρακολουθούσαν τόσο ο κ Δήμαρχος, αλλά και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, λες και το απολάμβαναν , όμως το χειρότερο όλων είναι αυτό που ακούγεται στο βίντεο από τον Κούγκα (είμαστε λέει και ομοϊδεάτες ) και λοιπόν τι θα πει αυτό? Είμαστε ομοϊδεάτες, αλλά σε διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις, άρα ας μη τά βγάλουμε όλα στη φόρα? Ντροπή!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΣΙΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ???
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ?
ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ?
ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ''ΕΛΠΙΔΑ'' ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ?
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ?
ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ... ΕΔΩ...