Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΘΕΜΑΤΑ

Η τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας σήμερα το μεσημέρι με την διαδικασία της έκτακτης συνεδρίασης και κατά την οποία συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν εν ριπή οφθαλμού μια σειρά θεμάτων που προφανώς εκκρεμούσαν για να τακτοποιηθούν θέματα της απερχόμενης διοίκησης όσο και για να μην τα βρει μπροστά της η νέα διοίκηση Δημητριάδη.
Μεταξύ άλλων ψηφίστηκαν ανακεφαλαιωτικοί πίνακες έργων, μελέτες..
έργων και πιστώσεις έργων που είτε ολοκληρώθηκαν είτε συνεχίζονται. Τρέχα γύρευε δηλαδή αφού πρέπει να κλείσουν τα θέματα έστω και τυπικά.
Στην συνεδρίαση έδωσαν το «παρών» οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι που ήταν εμφανώς χαρούμενοι λόγω των γιορτινών ημερών και είδαμε τους συμβούλους της πλειοψηφίας Ν. Γκαβαρδίνα και Γ. Τζίλα να μετρούν πως και πως τις μέρες να αναλάβουν καθήκοντα στη νέα διοίκηση.
Χαλαρό και ικανοποιημένο είδαμε τον Δ. Παράσχο που ευχήθηκε δια χειραψίας τα χρόνια πολλά στον Μπ. Γκιόνογλου που ανταποκρίθηκε υπό τα βλέμματα ορισμένων συμβούλων του που θεωρούν τον Δ. Παράσχο ως έναν εκ των βασικών υπευθύνων της ήττας τους.
Λίγο πριν τη συνεδρίαση ενδιαφέρον είχε η κουβέντα μεταξύ των Ν. Γκαβαρδίνα και Κ. Ναλμπάντη που ως θέμα είχε την χρησιμότητα της αντιπολίτευσης και ότι θα είναι γόνιμη η θητεία του στα έδρανα της αντιπολίτευσης από την αρχή του νέου έτους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ