Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΙΑ "ΕΦΙΑΛΤΗ"

"Ορισμένοι έστω και αργά βρήκαν την πραγματική τους κομματική ταυτότητα. Εφιάλτες υπήρχαν πάντοτε στην πολιτική και κομματική ιστορία.
Ας όψεται ο ηθικός αυτουργός που τους έσπρωξε σ' αυτή την επιλογή"
Σάββας Ακριτίδης, πρόεδρος ΝΟΔΕ Ημαθίας ΝΔ

Η υποψηφιότητα του Ισαάκ Χαλκίδη με την παράταξη του Μπ. Γκιόνογλου είναι φανερό πως επισημοποιεί με πανηγυρικό τρόπο την ευθεία, άμεση και στενή συνεργασία του βουλευτή αδερφού του, Μιχάλη, με τον δήμαρχο της Αλεξάνδρειας.
Ο βουλευτής της ΝΔ με την υποψηφιότητα του αδερφού του σε ψηφοδέλτιο που είναι ευθέως αντίθετο με την επίσημη κομματική επιλογή της ΝΔ που στηρίζει τον Φ. Δημητριάδη σηματοδοτεί και εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την δική του παραμονή στη ΝΔ ή την έξοδο από αυτή.
Ο Μ. Χαλκίδης είναι, κατά πως φαίνεται, αποφασισμένος να τραβήξει το σκοινί..
αδιαφορώντας αν αυτό σπάσει και όλες οι πληροφορίες λένε ότι η άλλη πλευρά θα φροντίσει γι αυτό. Η κομματική βάση της ΝΔ και το στελεχικό δυναμικό της βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού και όλοι έχουν συσπειρωθεί εναντίον του αφού κι αυτός με την επιλογή του βρέθηκε ευθέως απέναντί τους.
Η δήλωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ που κάνει λόγο για εφιάλτες και ανθρώπους που έχουν βρει την κομματική τους στέγη στο ΠΑΣΟΚ είναι χαρακτηριστική όπως επίσης και η επισήμανσή του ότι για όλα αυτά ευθύνεται ο ηθικός αυτουργός που βέβαια είναι ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ.
Ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία που εργάζεται νυχθημερόν για να ηττηθεί το ψηφοδέλτιο που υποστηρίζει η ΝΔ στον δήμο της Αλεξάνδρειας. Μιλάμε για πολιτικό παραλογισμό στον υπερθετικό.
Όπως και να χει το θέμα, όπως κι αν επιχειρήσει να το προσεγγίσει κανείς στο τέλος θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο βουλευτής Μ. Χαλκίδης λειτουργεί αντικομματικά, λειτουργεί με βάση τους προσωπικούς σχεδιασμούς και το θυμικό του.
Από την άλλη πλευρά, αυτή του υποψήφιου δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου εκφράζεται μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το γεγονός ότι θα αναγκαστεί πλέον και με τον πλέον επίσημο τρόπο να «τρέξει» ο βουλευτής και ο μηχανισμός του για να στηρίξει το ψηφοδέλτιο. Βέβαια, αντιμετωπίζουν συνεχώς, βρίσκουν καθημερινά μπροστά τους τον αντίλογο που προέρχεται από τους Πασόκους και που έχουν πέσει σε κατάθλιψη αφού βλέπουν έναν πολιτικό εχθρό, τον Μ. Χαλκίδη να κάνει κουμάντο στην παράταξή τους….

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει στα φαρμακεία μια αλοιφή που είναι ειδική για το τσούξιμο ,κοστίζει πολύ λίγα ευρώ και το τσούξιμο μέρα με τη μέρα γίνεται ποιο λίγο, για σιγουριά όμως πάρετε το μεγάλο σωληνάριο γιατί θα χρειασθεί για το βράδυ τις 7 Νοεμβρίου! Περαστικά σας!

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτος ο Μιχάλης.
Ας έρθει να μας ζητησει ξανά ψήφο...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ....ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ???...Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο σπέρνων ανέμους θερίζει θύελλες!! Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτός που τώρα κραυγάζει και που κόπτεται γιατί του χαλάει η σούπα με την υποψηφιότητα του κ Ισαάκ Χαλκίδη. Και αφού είναι Πρόεδρος τις ΝΟΔΕ όταν τα μαγείρευε με την παρεούλα του , δεν ήξερε ότι ο Δημητριάδης το 2002 είχε επίσημα την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, και το 2006 ανεπίσημα απέναντι στον Στέφανο Δριστά που είχε το χρίσμα τις ΝΔ? δεν ήξερε ότι ο Κούγκας το 2002 και το 2006 ήτανε απέναντι στο Στεφανάκη, και στον Καραμούσα? Δεν ήξερε ότι ο Κούγκας ήτανε ο μόνιμος συνεργάτης του ΠΑΣΟΚ χρόνια ολόκληρα στην ΕΑΣ ? και πόσα άλλα ακόμη!! Τά ήξερε όλα ο Σαββούλης, τα απέκρυψε σκοπίμως από τον Πρόεδρο τις ΝΔ, γιατί ΕΞΟΦΛΟΥΣΕ το γραμμάτιο απέναντι στον Δημητριάδη, και στο Κούγκα επειδή στις εθνικές εκλογές στήριξαν το κουμπάρο του τον Τσαβδαρίδη!! Και τώρα μας κάνει μαθήματα ποιος ο Σαββούλης!! Τον ενημερώνω ότι μαγκιές και απειλές πρός τη Νάουσα μεριά εδώ είναι ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ!!! Καλά θα κάνει να ζητήσει συγνώμη από τους Νεοδημοκράτες που πρωταγωνίστησε στην διάσπαση, και να υποβάλει την παραίτηση του από την ΝΟΔΕ όσο είναι νωρίς!!

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ
Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Θα πρασινίσει ο χάρτης αν βγει ο Μπάμπης;
Το ΠΑΣΟΚ λέει ότι είναι ορφανό στην Αλεξάνδρεια!
Ο Τσιάπλας λέει ότι είναι το ΠΑΣΟΚ.
Ο Δημητριάδης είναι ο εκλεκτός της Ν.Δ.
Ο μοναδικός Βουλευτής της Ν.Δ. είναι με το Μπάμπη!
Οι Πασόκοι του Μπάμπη θα ψηφίσουν Χαλκίδη!
Το ΚΚΕ δέχεται δεξιό για υποψήφιο σύμβουλο!
Ο δάσκαλος που αρθρογραφεί , ΤΩΡΑ , στηρίζει Λαμπίρη και Μπάμπη.
Ο Απατσίδης φοβάται τον ΔΕΥΑΛ και είναι υποψήφιος με τον εχθρό του ΠΑΣΟΚ , τον Μπάμπη.
Ο Κούγκας και η Θεοδώρα, ΤΩΡΑ , είναι με τη Ν.Δ.
Εγώ κατά που να πάω ή μάλλον κατά που να μουντζώσω;
Μήπως είμαι μ@λ@κας όπως με θεωρούν και δεν το ξέρω;