Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ν. ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΚΑΙ Δ. ΜΠΕΝΙΣΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

O δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Κούτσιας (φωτ.) από τα Τρίκαλα καθώς και ο Δημήτρης Μπενίσκος από το Νεοχώρι είναι οι δυο νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο του Φ. Δημητρίαδη, υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας.
Η ανακοίνωση του συνδυασμού έχει ως εξής:
Δύο νέοι υποψήφιοι εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας» του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη. Πρόκειται για τον Νικόλαο Κούτσια του Γεωργίου, έμπορο, πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Πλατέος, με καταγωγή από τα Τρίκαλα και τον Διονύσιο Μπενίσκο του Κωνσταντίνου, αγρότη από το Νεοχώρι.
Για τις νέες υποψηφιότητες, ο Φώτης Δημητριάδης δήλωσε: «Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας τους δύο νέους υποψήφιους οι οποίοι, με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη φιλοδοξία τους να προσφέρουν στο νέο Δήμο Αλεξάνδρειας, συμπαρατάσσονται μαζί μας. Με τη συμμετοχή τους ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο με ανθρώπους που έχουν ικανότητες και όρεξη για δουλειά και είναι έτοιμοι να πορευτούν μαζί μας στη νικηφόρο πορεία μας προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Θα ήθελα να αναφερθώ ειδικότερα στην υποψηφιότητα του κ. Κούτσια, ο οποίος στην τρέχουσα δημοτική περίοδο υπήρξε ένας άξιος συνεργάτης και συνέβαλλε στην προσπάθειά όλων μας για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Πλατέος και ιδιαίτερα των Τρικάλων από όπου και κατάγεται».

Οι δύο νέοι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην δημοτική ενότητα (εκλογική περιφέρεια) Αλεξάνδρειας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ.....!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι άνδρες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνοοοοο