Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Μ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

Σε πολιτικούς του φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του απευθύνθηκε χτες το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης θέλοντας να τους εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να στηρίξει όχι την επιλογή της ΝΔ στον δήμο της Αλεξάνδρειας αλλά την υποψηφιότητα του Μπ. Γκιόνογλου.
Στο εξοχικό κέντρο "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" συγκεντρώθηκαν γύρω στους διακόσιους και πλέον πολίτες και οπαδοί του βουλευτή που τον άκουσαν να επιχειρηματολογεί υπέρ του Μπ. Γκιόνογλου και κατά του Δημητριάδη και των συνεργατών του.
Ο κ. Χαλκίδης είπε μεταξύ άλλων ότι...
..ο δήμαρχος Μελίκης και ορισμένοι στενοί συνεργάτες του όπως ο Αρ. Ματσούκας και ο Θ. Τσιφόπουλος είναι υπόλογοι σε κακοδιαχείριση και ότι θα πρέπει να γίνει έλεγχος και να επέμβει εισαγγελέας για ορισμένα έργα (τα ονομάτισε) διότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έγινε διασπάθιση του δημοτικού χρήματος.
Είπε ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί με αυτούς τος ανθρώπους και ως εκ τούτου οδηγήθηκε στην επιλογή του Γκιόνογλου!
Τέλος, ο βουλευτής για να απαλύνει τους νεοδημοκράτες οπαδούς του για το γεγονός ότι τους αναγκάζει να ψηφίσουν έναν Πασόκο τους είπε ότι ο Μπ. Γκιόνογλου δεν είναι ΠΑΣΟΚ αλλά ο συνδυασμός του είναι μισός- μισός...

Όπως κι αν είναι, γεγονός είναι ότι ο Βουλευτής έχει χαράξει τον δρόμο του και είτε έχει ενημερώσει για τις κινήσεις του την κομματική ηγεσία όπως είπε είτε όχι είναι βέβαιον ότι ο κύκλος του στα κομματικά δρώμενα στην περιοχή του νέου δήμου της Αλεξάνδρειας έχει πάρει άσχημη τροπή αφού έθεσε την πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος απέναντί του.

5 σχόλια:

cocos21 είπε...

πολυ σωστα αυτα που λετε κυριε χαλκιδη.θα ηταν ομως καλυτερα να τα λεγατε αυτα νωριτερα γιατι ολοι εκει στην μελικη το ξερουν εδω και χρονια οτι ματσουκας και τζιφοπουλος κανουν οτι θελουν στο δημο με την ανοχη ολων.στον δημο σας μπηκαν οι λυκοι να φυλαν τα προβατα.γιατι οι μελικιωτες εναι προβατα και ολα τα χρονια χειραγωγουνται απο τους εκαστοτεδημοτικους αρχοντες.η ουσια ειναι οτι ο δημος πηγε πολυ πισω ενω αυτοι μπροστα.σαν βουλευτης που ειστε μαζι με τους 299 συναδελφους κατεβαστε εναν νομο για την κακοδιαχειρειση και κατασπαταληση του δημοσιου χρηματουςκαι ολοι αυτοι που καταγγελετε τωρα θα παιζουν πρεφα στο καφενειο .

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΡΕ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ...
KaraBelas

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΕΝΟΩ ΜΟΧΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μόχλα, υποτίθεται ότι ανήκεις σε ένα κόμμα που λέει αλήθειες, και εγώ σε διαβεβαιώνω πώς πιστεύω στον κ Κουβέλη, πώς είναι δυνατόν εσύ ένας έμπειρος στη δημοσιογραφία να μην αναφέρεσαι στα όσα καταγγέλλει ο Βουλευτής τις ΝΔ κ Χαλκίδης , περί κακοδιαχείρισης στο Δήμο Μελίκης, περί ποινικών διώξεων μεταξύ δύο συνυποψήφιων στο συνδυασμό του κ Δημητριάδη, περί μιας κατά την γνώμη μου συκοφαντικής επιστολής που εστάλη προς τον κ Σαμαρά, και συνυπογράφεται από τους κκ Γκιουρτζή και Βενιόπουλο, οι οποίοι σήμερα είναι υποψήφιοι με τον κ Δημητριάδη? Νομίζω πως ο κάθε πολίτης πρέπει να ενημερώνεται σφαιρικά από μια εφημερίδα και ο δημοσιογράφος έχει την υποχρέωση ,να ερευνήσει αν τα καταγγελλόμενα έχουν βάση η είναι καταγγελίες αβάσιμες, επιτρέψτε μου όμως να σας πω πώς δεν έχει το δικαίωμα ,ούτε να με παραπληροφορεί , ούτε να με πληροφορεί μονόπλευρα.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ανώνυμος είπε...

OΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ...