Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου
09:00-12:30 Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Μελίκης, θα επισκεφτεί τη Λαϊκή Αγορά της Μελίκης, το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού και καταστήματα της Μελίκης.
18:00-21:00 Περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου, των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, των υποψηφίων συμβούλων της δημοτικής κοινότητας Μελίκης και υποψηφίων συμβούλων των τοπικών κοινοτήτων σε χωριά της
δημοτικής ενότητας Μελίκης (Κυψέλη, Αγκαθιά, Τριλοφιά, Αγία Τριάδα, Παλαιός Πρόδρομος, Νεόκαστρο, με κατάληξη στη Μελίκη).

Σάββατο 23 Οκτωβρίου
09:00-13:30
Περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου, των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και των υποψηφίων συμβούλων της δημοτικής κοινότητας Αλεξάνδρειας στη Λαϊκή Αγορά της Αλεξάνδρειας και σε κεντρικά καταστήματα της πόλης.
18:30-19:30 Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού στην Αλεξάνδρεια (Βετσοπούλου και Κομνηνών 11). Ο Φώτης Δημητριάδης θα απευθύνει χαιρετισμό (σύντομη ομιλία).
20:30 Ο υποψήφιος δήμαρχος και υποψήφιοι της εκλογικής περιφέρειας Μελίκης θα παραστούν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Γιώργου Σούρλα «Οι ήρωες του 1940 περιμένουν» (αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Μελίκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: