Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΛΗΡΗΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Εμφανώς ικανοποιημένος και αισιόδοξος για την τελική μάχη των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου προσήλθε πριν από λίγο στο γραφείο του πρωτοδίκη Βέροιας κ. Γιαννούλη ο Φ. Δημητριάδης και κατέθεσε το φάκελο με τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που συγκροτούν τον συνδυασμό του που φέρει το όνομα «Ελπίδα για το νέο δήμο Αλεξάνδρειας» και του οποίου ηγείται.
Ο αέρας της νίκης...
του Φ. Δημητριάδη έχει περάσει στους συνεργάτες του και στο σύνολο των υποψήφιων συμβούλων όπως βέβαια και στους πολίτες του νέου δήμου που κατά τις εκτιμήσεις αυτών που γνωρίζουν το τοπίο έχουν με σαφήνεια δείξει ότι επιλέγουν Δημητριάδη στην κάλπη της 7ης Νοεμβρίου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και οι συνεργάτες του εκτιμούν πως το τελικό αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς που έγινε αναφορικά με την εξεύρεση των υποψηφίων είναι το καλύτερο δυνατόν και το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από πολίτες καταξιωμένους στις τοπικές κοινωνίες, πολίτες που είναι έτοιμοι να δουλέψουν για το συλλογικό καλό και να προωθήσουν προς λύση τα προβλήματα του τόπου τους και των συμπολιτών τους.
Ο συνδυασμός του Φ. Δημητριάδη είναι πλήρης, όπως δήλωσε ο ίδιος στα «ΧΡΟΝΙΚΑ» και κατατέθηκε στις 21:20 της Κυριακής 17/10/2010 με αριθμό πρωτοκόλλου 846.

Δεν υπάρχουν σχόλια: