Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ

"Αγανάκτηση νιώθουν οι Νεοδημοκράτες της Μελίκης
με την επιλογή του Χαλκίδη"
Eπισημοποίησε την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιου του Φ. Δημητριάδη ο Κώστας Βενιόπουλος, πρώην δήμαρχος Μελίκης και νυν δημοτικός σύμβουλος. Με γραπτή δήλωση εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση αυτή και ως κύριο λόγο αναφέρει την ικανότητα του υποψηφίου Φ. Δημητριάδη.
Ο κ. Βενιόπουλος μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Ισ. Χαλκίδη στο ψηφοδέλτιο του Μπ. Γκιόνογλου λέγοντας ότι η επιλογή του...
..εξόργισε και προκάλεσε αγανάκτηση στους Νεοδημοκράτες της περιοχής Μελίκης και παράλληλα έντονο προβληματισμό στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που θα ήθελαν να ψηφίσουν τον κ. Γκιόνογλου αλλά ...δεν βρίσκουν Πασοκτσήδες υποψήφιους παρά μόνον Νεοδημοκράτες!




Η ΔΗΛΩΣΗ


"Με αίσθημα ευθύνης έναντι των συνδημοτών μου, που εδώ και πολλές τετραετίες με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, με τον Συνδυασμό "Ελπίδα για την Αλεξάνδρεια" του καταξιωμένου Δημάρχου Φώτη Δημητριάδη.
Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών θα καθορίσει τα πρώτα κρίσιμα βήματα του νέου, διευρυμένου δήμου Αλεξάνδρειας.
Γι αυτό πρέπει να εκλεγεί μια ικανή και ισχυρή, έγκυρη και έμπειρη δημοτική αρχή.
Μια δημοτική αρχή, που να γνωρίζει σε βάθος την Αυτοδιοίκηση, να αγαπά αποδεδειγμένα τον τόπο, να μπορεί να εγγυηθεί την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δημοτικών ενοτήτων κα όλων των τοπικών διαμερισμάτων του νέου Δήμου.
Μια δημοτική αρχή που να δεσμεύεται απόλυτα από τις αρχές της νομιμότητας, της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης.
Μια δημοτική αρχή που να διαθέτει αναπτυξιακό όραμα, ολοκληρωμένο πρόγραμμα, θέληση να προσφέρει και δύναμη να επιτύχει.
Μια δημοτική αρχή ικανή να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της καλλικρατικής εποχής και αποφασισμένη να αγωνιστεί, να διεκδικήσει και, αν χρειαστεί, να συγκρουστεί για την πρόοδο του τόπου μας και για την προκοπή των συμπολιτών μας.
Των συμπολιτών μας, που, κρίνοντας ελεύθερα και αξιολογώντας αντικειμενικά, θα αναδείξουν, με την ψήφο τους, αυτή ακριβώς τη δημοτική Αρχή που έχει ανάγκη ο τόπος μας, δίνοντας ΕΛΠΙΔΑ στο νέο Δήμο Αλεξάνδρειας με δήμαρχο τον Φώτη Δημητριάδη.


Κώστας Βενιόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος- πρ. Δήμαρχος Μελίκης
πρ. πρόεδρος Κοινότητας Νεοκάστρου


Δεν υπάρχουν σχόλια: