Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου με αφορμή την έγκριση του έργου ανάπλασης του κέντρου της Αλεξάνδρειας. Ο και υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Νοεμβρίου παρουσίασε για ακόμα μια φορά τα έργα που έκανε η διοίκησή του την οχταετία που διοικεί τον δήμο και παρουσίασε ως πρωτόγνωρο το έργο που αφορά στην ανάπλαση του κέντρου λέγοντας ότι πρόκειται για πολύ μεγάλης σημασίας για τους κατοίκους έργο.
Ο κ. Γκιόνογλου τόνισε ότι..
ο δήμος κινήθηκε ταχύτατα και ουσιαστικά και πέτυχε να εγκριθεί η πρότασή του μιας και ένας τέτοιας μεγάλης οικονομικής επιβάρυνσης έργο δεν μπορούσε να γίνει με ίδια έσοδα.
Ακολούθως ο υποψήφιος δήμαρχος επιχείρησε να απαντήσει στην κριτική που δέχτηκε από τον αντίπαλό του Φ. Δημητριάδη αναφορικά με τα όσα έχει πει περί "μεγάλου ασθενούς" για τον δήμο Αλεξάνδρειας.
Είπε ότι ο δήμος Μελίκης είναι ο μεγάλος ασθενής μιας και το χρέος του είναι τέτοιο που κινδυνεύει να μπει στην επιτήρηση.
Τέλος, αναφερόμενος στην επόμενη θητεία είπε ότι τρία είναι τα μεγάλα έργα που θα επικεντρώσει:
- Άρδευση χωραφιών από το Λουτρό ως Κυψέλη και Νησέλι
- Ύδρευση όλων των χωριών του δήμου από τις πηγές
- Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου σε όλο το εύρος του δήμου.

Δείτε την συνέντευξη του δημάρχου εδώ: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1503390719047&ref=mf

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτός σαν τον Γιωργάκη μας υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια .Ποιά ανάπλαση και πράσινα άλογα .θα μας φυτέψει πάλι μαγαζιά όπως έκανε με το Πολιτιστικό Κέντρο Αλεξάνδρειας; Για ισόροπη ανάπτυξη μας μιλούσε στις προηγούμενες εκλογές. Δέν πάει να ρίξει μια ματιά στη πλατεία Παπαντωνίου ή στη πλατεία σιδηροδρομικού σταθμού.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο Χάρης πάλι δεν ήταν στην συνέντευξη του Δημάρχου. Ο Δήμαρχος δεν επιχείρησε να απαντήσει στον Φ. Δημητριάδη αλλά απήντησε επί της ουσίας στα ψέματα που είπε σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου Πλατέος και των άλλων Δήμων. Επίσης το έργο που εγκρίθηκε είναι 4,5 εκατομμύρια ευρώ και επιμελώς απέφυγε να αναφέρει ο Χάρης στο Δημοσίευμά του. Σε λίγες ημέρες έρχεται και άλλο έργο με 3 εκατομμύρια. Αυτά τα 2 έργα μαζί με την αποχέτευση αξίζουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Ερώτημα: Ποιος Δήμαρχος στην ιστορία του Δήμου Αλεξάνδρειας έχει εγκρίνει και πραγματοποιήσει τόσων εκατομμυρίων έργα; Υπάρχει κανείς; Αν Υπάρχει να μας το πείτε να τον μάθουμε και εμεις.