Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Εσκεμμένα περίμενα μια και πλέον μέρα για να γράψω σχετικά με το θέμα της υποψηφιότητας του Παν. Δ. Μεσσαλά στο ψηφοδέλτιο του Φ. Δημητριάδη.
Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Π. Μεσσαλάς έχει αποδεχτεί να είναι υποψήφιος και μιλάει τηλεφωνικά με τον Φ. Δημητριάδη ευχαριστώντας τον και τονίζοντας ότι είναι μαζί του για την ικανότητα, την μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Μαζί του είναι και άλλα στελέχη της παράταξης του υποψήφιου δημάρχου που παρακολουθούν ικανοποιημένοι την εξέλιξη.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, γύρω στις 8, επικοινωνεί ξανά με τον δήμαρχο και του λέει ότι συναισθηματικοί λόγοι (που δεν έχω λόγους επι του παρόντος να αναφέρω) τον οδηγούν να το ξανασκεφτεί και να αποφασίσει τελικά ως την Κυριακή.
Το Σάββατο συναντάται με τον Φ. Δημητριάδη στον οποίο εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει και τι είδους συναισθηματικές πιέσεις δέχεται. Ο υποψήφιος δήμαρχος του συνιστά να αποφασίσει χωρίς κανέναν επηρεασμό και δέσμευση.
Το αν θα είναι τελικά υποψήφιος ο Παν. Δ. Μεσσαλάς λίγο με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν έγραψα μια είδηση που την ώρα που την δημοσίευσα ήταν αληθινή ή «πέτσινη».
Η είδηση ήταν αληθινή πέρα για πέρα και αυτός που πρέπει να απαντήσει και να πει τους πραγματικούς λόγους που άλλαξε απόφαση είναι ο ίδιος και όχι εγώ.
Χ. Μόχλας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μόχλα, να υπογράφεται ως γραφείο τύπου του κ Δημητριάδη, και όχι με το δικό σας όνομα , διότι άλλως πως είναι δυνατόν να γνωρίζεται τόσες λεπτομέρειες?

Σιμος είπε...

Υπάρχει μια παλιά έκφραση που λέει "μην πυροβολείτε τον ...πιανίστα".

Ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση.
Εκ πείρας (πλέον) γνωρίζω πως υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος όγκος πληροφοριών - με τη μορφή email, σχολίων και τηλεφωνημάτων - που αν αναρτώνταν στο σύνολό του θα έπρεπε 48 ώρες το 24ώρο να γίνονται αναρτήσεις. Η διαχείριση τους είναι ζόρικο πράγμα. Ακόμη περισσότερο τις ημέρες αυτές, που πολλοί θέλουν να περάσουν "πληροφορίες"!!
Το αν κάποιος άλλαξε γνώμη, δικό του θέμα.
Άσε που αρκετές αποφάσεις αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη πλέον...

Ανώνυμος είπε...

οραιος εισαι ρε σιμουλι ..... μιλας σανα τρος απο το αλλο στρατοπεδο κοιταχε μην βρεις τον μπελα σου

Nikos Lioliopoulos είπε...

Η ειδηση που αρχικα που δημοσιευτηκε στο blog ηταν 100% αληθης, εχω ιδια αποψη. Ο Παναγιωτης αλλαξε γνωμη υστερα απο αφορητες πιεσεις που δεχτηκε απο το οικογενιακο του περιβαλλον.

Σιμος είπε...

@ 3 Οκτωβρίου 2010 8:23 μ.μ.
"οραιος εισαι ρε σιμουλι ..... μιλας σανα τρος απο το αλλο στρατοπεδο κοιταχε μην βρεις τον μπελα σου"

Συνήθως σε ανώνυμα σχόλια δεν απαντώ, αλλά στην προκείμενη περίπτωση οφείλω, γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω κενά και απορίες.
Σε λάθος άνθρωπο αναφέρεσαι, νομίζω αγαπητέ "ανώνυμε". Παρά τα κάποια κιλά μου, δεν είμαι από τα ...φαγανά παιδιά έτσι όπως το αφήνεις να εννοηθεί(τουλάχιστον αυτοί που με γνωρίζουν, γνωρίζουν πως αυτό είναι απόλυτο!!).
Όσο για το αν βρω τον μπελά μου ή όχι, αυτό πραγματικά δεν δύναμαι να το αντιληφθώ. Όπως προφανώς και εσύ "ανώνυμε" δεν δύνασαι να αντιληφθείς 2-3 βασικά πράγματα (προφανώς για αυτό και παραμένεις "ανώνυμος" στο ευρύ κοινό, αφού για κάποιους άλλους είναι εξαιρετικά εύκολο να βρουν την ip σου ..."ανώνυμε").

Και κάτι ακόμη, γιατί σε βρίσκω αδιάβαστο "ανώνυμε": ρίξε μια ματιά (ξέρεις που) - για να αντιληφθείς στο μέτρο που δύνασαι φυσικά, μη σε ζορίσω ιδιαίτερα - τις θέσεις και απόψεις μου. Τότε θα δεις - αν το καταλάβεις, είπαμε! - πως το μόνο στρατόπεδο που υποστηρίζω είναι αυτό του μέσου Έλληνα (αυτό που ανήκω δηλαδή) αλλά και του κόσμου που με διαβάζει και με παρακολουθεί.

ΥΓ.: το "σιμουλι" χαρά μου το γράφουμε με "η", με "η"!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λιολιόπολε,εγώ δεν αμφισβητώ την πληροφόρηση του κ Μόχλα ,τον πληροφοριοδότη αμφισβητώ, αλλά εσύ αφού έχεις προσωπική γνώμη δεν σου τρώμε το δίκαιο σου, να μας πεις όμως και τη γνώμη σου, μια και θα είσαι υποψήφιος με τον κ Δημητριάδη, για το μνημόνιο, για την μείωση των συντάξεων,για την περικοπή των επιδομάτων αδείας, δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων ,για τους έμμεσους φόρους που επηρεάζουν σημαντικά τα χαμηλά βαλάντια,αλλα και τόσα άλλα ακόμη ,διότι σίγουρα σε κάποια προεκλογική συγκέντρωση θα βρεθούμε και τότε θα πρέπει να μας και την θέση σου για όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΜΑΜΑΚΙΑ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΓΙ`ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθόντας τόσα χρόνια τον Χάρη είμαι απόλυτα σίγουρος πως τα πράγματα είναι έτσι όπως τα αναφέρει.
paraplanitikos