Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΧΩΡΑ"

Mια περίεργη καταγγελία φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα "Η ΧΩΡΑ" του Γ. Τράγκα στην τελευταία της σελίδα και η οποία αφορά στον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου.
Η εφημερίδα αναφέρει μια καταγγελία που βρίσκεται στα χέρια του Λ. Ρακιντζή, επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και η οποία ελέγχεται.
Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει και ως τώρα δεν έχουμε καμιά επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας.
Αναμένουμε να βγει ανακοίνωση του δημάρχου ή του δήμου που να ξεκαθαρίζει τα πράγματα και να μάθουμε σε ποια καταγγελία αναφέρεται η εφημερίδα, σε τι συνίσταται η καταγγελία και τι ακριβώς συμβαίνει τελικά.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε ο λασποπόλεμος στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ!
Άραγε στον Ρακιτζή έστειλαν την ίδια επιτολή με εκείνη που έστειλαν στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, για να του επισημάνουν τον κίνδυνο "ηθικής κατάπτωσης" του κόμματος σε περίπτωση που δώσει στήριξη στον Μπάμπη Γκιόνογλου;
Αν συνεχίσουν έτσι, μπορεί να τον κάνουν Δήμαρχο και από την πρώτη Κυριακή.
Ας έχει το νου του ο Φώτης Δημητριάδης, γιατί τέτοια "δώρα" κάτω από το λαμπερό περιτύλιγμα τους συνήθως έχουν "ακαθαρσίες".
Καλή συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές ποιοι το έδωσαν το θέμα στον Ρακιντζή. Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ είναι. Το αν ο δήμαρχος έκανε ή όχι πατάτα θα φανεί από τον έλεγχο που θα γίνει αν και τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο και δε θα πήγαινε σε τέτοια υπόθεση που γράφει η εφημερίδα χωρίς να λάβει τα μέτρα του.
Καλό θα είναι όμως να ξεκαθαρίσει η υπόθεση άμεσα για να ξέρουμε τι ψηφίσουμε όλοι μας.

Ανώνυμος είπε...

To ανύπαρκτο θέμα θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα, για το ποιος το έδωσε μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα είναι οι γνωστοί κουκουλοφόροι, γερμανοτσολιάδες, θα το δείτε ,γιατί ο δημοσιογράφος Μ Ι Λ Η Σ Ε!!!

Ανώνυμος είπε...

O Παράσχος εκδικείται ή μου φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι υπάρχει μία ανώνυμη καταγγελία και μάλιστα στην εφημερίδα ΧΩΡΑ, δημιουργεί ερωτηματικά και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, ανεξάρτητα όμως από αυτό ο Δήμαρχος θα πρέπει να δόση απάντηση σε αυτό το δημοσίευμα .Βεβαίως η νέα Δημοτική αρχή θα πρέπει να καλέσει η ίδια τους ελεγκτές τις Δημόσιας Διοίκησης να ερευνήσει και την περίοδο 1998-2002 την περίπτωση του εμπρησμού του αρχείου τις ΔΕΥΑΛ που ακόμη είναι ανεξιχνίαστη , εάν δεν το κάνη τώρα η νέα Δημοτική Αρχή ,θα το κάνουν οι ενεργοί πολίτες ,για να μάθουν επιτέλους οι πολίτες τι έγινε εκείνη την περίοδο.