Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ Γ. ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ


Με δημόσια δήλωσή του σήμερα το μεσημέρι στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm ο Γιάννης Γκιουρτζής δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ του Φώτη Δημητριάδη.
Ο πρώην αντινομάρχης και στέλεχος της ΝΔ που ως γνωστόν ήταν και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του 2007 είπε ότι συντάσσεται με τον κ. Δημητριάδη που έχει την επίσημη στήριξη της ΝΔ και τόνισε ότι...
..πρέπει να γίνει αγώνας από όλους και να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.
Ο Γ. Γκιουρτζής ως γνωστόν είχε ταχθεί με τον Π. Γκυρίνη κατά την διάρκεια της διαδικασίας επιλογής του υποψήφιου και παράλληλα είχε κάνει δήλωση στην εφημερίδα "ΤΑ ΛΕΜΕ" ότι θα συνταχθεί με όποιον επιλεγεί τελικά και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αν βέβαια ο υποψήφιος δήμαρχος τον θέλει.
Και όπως ήταν φυσικό ο κ. Δημητριάδη ήθελε ένα στέλεχος της εμβέλειας του Γ. Γκιουρτζή στο ψηφοδέλτιό του και σε χτεσινή συνάντηση που είχαν συμφώνησαν να συμπορευτούν.
Η απόφαση του κ. Γκιουρτζή δημιούργησε αίσθηση στην τοπική κοινωνία και έδωσε έναυσμα για συζητήσεις περί της αναγκαιότητας της ενότητας του χώρου της ΝΔ. Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις που θα αλλάξουν άρδην το τοπίο στο εσωτερικό της ΝΔ και ίσως αυτό να εννοούσε ο Μ. Χαλκίδης στην δήλωση του που έκανε στην εφημερίδα "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" και έλεγε ότι θα σημειωθούν σημαντικέ εξελίξεις τις επόμενες μέρες...

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο τετοιους ανθρωπους εχει αναγκη ο τοπος να δουλεψουν με συνεση και με γνωση για τα κοινα και οχι απο αριβιστες και ατομα που μονο ζημια μπορουν να κανουν με την παρουσια τους στην κοινωνια!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΩΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

απο τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη ο τόπος σοβαρούς και όχι σοβαροφανείς,αξιόλογους και όχι άξεστους,με υψηλό το αίσθημα της προσφοράς και όχι της αρπαξιάς!

Ανώνυμος είπε...

mpes vges ....

Ανώνυμος είπε...

Άντε καλορίζικος, πάλι από την αρχή ώσπου πάλι κάτι να βρεθεί και να ξανά παραιτηθείς,

Ανώνυμος είπε...

Αχ Γιάννη μου, διαπιστώνω με λύπη μου , πως κουβαλάς το αίσθημα τις αυτοκαταστροφής. Κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ μου σας συγχαίρω για την σταθερότητα των θέσεων, και των απόψεων σας , Δυστυχώς δεν φορώ καπέλο, διαφορετικά θα σας το έβγαζα εις ένδειξη τιμής για την,,,,,,,μπέσα σας, Άξιος ο όποιος μισθός σας! Απορώ η Ν Δ γιατί δεν σας έδωσε τις 150000 ευρώ που είχατε ζητήσει σε ραδιοφωνική εκπομπή για να κατέβετε για υποψήφιος Δήμαρχος, ίσως ξέρανε κάτι παραπάνω από εμάς ,κρίμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ πίκρα οι Μπάμπηδες και τα Χαλκιδάκια... τι γέλιο προκαλούν.
Τι περιμένατε ρε; Ολόκληρη ΝΔ να κάτσει απαθής στα παιχνίδια του Μιχάλη και του Μπάμπη; Στην παράταξή μας υπάρχουν και άντρες που φοράνε πανταλόνια όχι γιατί κρυώνουν. Δεν είναι όλοι κοτούλες εδώ όπως αλλού. Ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη και θα νικήσουμε. Αυτοί που θα είναι απέναντι με το ΠΑΣΟΚ του μνημονίου και του Τζέφρυ και του ΔΝΤ θα αντιμετωπιστούν αναλόγως μετά τις εκλογές. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και καλά είπε ο Γιάννης ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι.
Νεοδημοκράτης αγωνιστής και όχι βολεμένος όπως άλλοι που αφού βολεύτηκαν επι ΝΔ τώρα ψηφίζουν και υποστηρίζουν Γκιόνογλου και ΠΑΣΟΚ ντροπή τους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 23/09/2010 ώρα 11:50 σε διάβασα με προσοχή, είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν έχω καμία σχέση ούτε με το Χαλκίδη ούτε με τον Γκιόνογλου και φυσικά με κανένα λαμόγιο από όπου και αν προέρχεται. Μιλάμε πάντα πολιτικά γιατί προσωπικά δεν έχω καμία διαφορά με κανέναν. Πριν από καιρό αν άκουγες τι έλεγε ο Γκιουρτζής για τον Δημητριάδη θα σου έπεφταν τα μαλλιά!! Τότε βέβαια στήριζε τον κουμπάρο του τον Γκυρίνη! Ήτανε από τους πρωταγωνιστές τις υποψηφιότητας Γκυρίνη , Να ξεκαθαρίσει η βρίζα από το σιτάρι, μα ποιος διαφωνεί? Όμως μα έναν Δήμαρχο που ήτανε αποστάτης το 2002 και το 2006 απέναντι στο Δριστά και μάλιστα το 2002 με στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του Χρησοχοίδη!! Με έναν Κούγκα επί επτά χρόνια συνεργάτη του Γκιόνογλου δηλαδή του ΠΑΣΟΚ και πού τώρα θυμήθηκαν την ΝΔ ζητάνε την ψήφο μας έτσι καθαρίζει η βρίζα από το σιτάρι? Δεν είμαστε πρόβατα αλλά υπεύθυνοι πολίτες ! Όσο για τα παντελόνια που φορά ο κ Γκιουρτζής για άλλους λόγους και όχι για να μη κρυώνει όπως γράφεις ,μην είσαι σίγουρος και πολύ σύντομα θα εκπλαγείς !!

Ανώνυμος είπε...

GIANNH PARTOYS PARAMAZOMA, EPATHAN THN PLAKA TOYS EKEI STO GIONOGLOU. SOSTOS O DHMHTRIADHS POY SE EXEI MAZI TOY KAI SY SOSTOS POY STHRIZEIS TH ND ENO ALLOI OPOS O XALKDHS THN YPONOMEYEI
EXEI O KAIROS GYRISMATA

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ, διαβάστε το μυθιστόρημα «ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ» θα σας είναι πολύ χρήσιμο, και θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Ανώνυμος είπε...

Για ολα τα παραπανω η Ελλαδα σε λιγο θα χρεωκοπησει σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, δείξε μου το παρελθόν σου, για να δώ αν θα ανησυχώ για τι μέλλον σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Το δίς εξ αμαρτείν ούκ ανδρός σοφού

loulas είπε...

Διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση αλλά και τα σχόλια ,αναρωτιέμαι αν είναι ο γιαλός στραβός η εγώ στραβά αρμενίζω. Θυμάμαι το Γιάννη Γκιουρτζή, στο ράδιο Αλεξάνδρεια που δήλωνε, ο Υποψήφιος Δήμαρχος πρέπει να βγει με διαδικασίες από το λαό, αν έρθει από την Αθήνα φυτευτός εγώ δεν συμμετέχω!! Μετά τον θυμάμαι πυρ και μανία εναντίων του Δημητριάδη, και υπέρ του κουμπάρου του Γκιρίνη,και μάλιστα πρωταγωνιστή! Μετά μαθαίνω ο αδελφός του Στέφανος φαν και με υπογραφή προτείνει Δημάδη για Δήμαρχο! Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο εξάδελφος του Στέφανος Γκιουρτζής με τον Γκιόνογλου, και μετά από λίγο ο Γιάννης Γκιουρτζής ανακοινώνει πομπωδώς υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Δημητριάδη!! Πού δεν τον ήθελε , που δεν βγήκε από διαδικασίες ,αλλά που ήρθε φυτευτός ! α ναι ο Γιάννης δεν συμφωνούσε με αυτό. Ας κλείσω όμως ,αναφωνώντας ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκιουρτζής απέδειξε το 2006,2007 και παλι το 2010 ότι δεν φοβάται κανέναν και τίποτα.Ούτε και τώρα θα προδώσει το κόμμα του και αν θα φύγει,θα φύγει με το κέφαλι όρθιο και όχι κατεβασμένο σαν μερικούς.Δεν θα γίνει έρμαιο κάποιων που μουο και μονο για προσωπικούς λόγους πηγαίνουν δεξιά και αριστερά για να τακτοποιηθούν.Τουλάχιστον όλη η Αλεξάνδρεια γνωριζει ότι ουτε για τα λεφτά πηγαίνει ούτε για να τακτοποιήσει συγγενείς του.ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΖΗΤΩ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα από όλα καλησπέρα σας......εγώ τον Γιάννη τον Γκιουρτζή τον ξέρω καλά.......Ο Γιάννης είναι από τα καλύτερα παιδιά και πιστεύω πως θα κάνει τα πάντα για τον τόπο του.Εγώ το δηλώνω θα ψηφίσω Γιαννάκη δαγκωτό.....το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς....Για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.....Αφήστε όλους τους υπόλοιπους που κοιτούν μόνο το συμφέρον τους......δείξτε στις 7 Νοεμβρίου ποιος πραγματικά πρέπει να διοικεί αυτόν τον τόπο.Στηρίξτε Γκιουρτζή και παράλληλα Δημητριάδη....καλή επιτυχία φίλε μου και σε ανώτερα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 1:11 καλά θα κάνεις να ψηφίσεις δαγκωτό τον Γιαννάκη , εσύ τον αποκαλείς έτσι, εγώ όμως θέλω να πω στον Γιάννη Γκιουρτζή, και όχι στο Γιαννάκη, να δόση στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο τις ΝΔ , τότε που στήριζε τον κουμπάρο του Παναγιώτη Γκυρίνη ,για να καταλάβω και εγώ που βρίσκομαι στην Αλεξάνδρεια η στην Ουγκάντα!