Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΡΗΓΙΛΛΗΣ

Με επιλεκτικές διαγραφές κομματικών στελεχών στην περιφέρεια ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει η Ρηγίλλης τα διάφορα «γαλάζια αντάρτικα» σε δήμους, επιχειρώντας να σταλεί μήνυμα συστράτευσης με την επίσημη κομματική γραμμή. Οι πειθαρχικές κυρώσεις θα είναι το «όπλο» της κομματικής ηγεσίας για να περιορίσει τα φαινόμενα ανταρσίας, καθώς έχουν φθάσει πληροφορίες ότι αρκετά στελέχη είτε συμμετέχουν σε «γαλάζια αντάρτικα» ψηφοδέλτια είτε ενισχύουν ως δημοτικοί σύμβουλοι «πράσινους» συνδυασμούς. Το θέμα ετέθη σε κλειστή σύσκεψη..
..που έγινε προ ημερών στη ΝΔ, παρουσία του Γραμματέα του κόμματος κ. Ανδρ. Λυκουρέντζου και πολλών συνδικαλιστών, οι οποίοι θέλησαν να πληροφορηθούν τι θα κάνει η Ρηγίλλης σε όσους αντιστρατεύονται τις επιλογές της ηγεσίας.

«Τι θέλατε, να πάμε στη ΔΕΘ και να μας ρωτάνε για διαγραφές;» ήταν η καθησυχαστική φράση υψηλόβαθμου κομματικού παράγοντα, ενώ ο κ. Λυκουρέντζος εμφανίστηκε αμείλικτος, λέγοντας ότι το Πειθαρχικό του κόμματος θα επιληφθεί των φαινομένων- το προσεχές διάστημα- και θα υπάρξει το ανάλογο μήνυμα, ώστε το κόμμα να πάει στις εκλογές με τις λιγότερες απώλειες.
Από την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάρουν φόρα και να έρθουν με την όπισθεν!! Θα μας επιβάλουν να ψηφίσουμε γυρολόγους τις πολιτικής? Ας πρόσεχαν όταν μαγείρευαν τα χρίσματα και τις στηρίξεις , τώρα είναι αργά για δάκρια, απειλές προς την Καλαμάτα μεριά εδώ είναι Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α!! Τ ο λογαριασμό στον Μιχαλολιάκο!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μας έπειασε τρέμουλο!!

Ανώνυμος είπε...

Και είχα μια φαγούρα!! !!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους έφτασε η ώρα να εισπράξουν το τίμημά τους και οι προδότες της παράταξης. Φτάνει πιά ο κάθε πουλημένος στο πόστο του.