Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΑΛΚΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Μ΄ ΑΥΤΟΝ

Δείτε τι είπαν ο δημοσιογράφοι του ράδιο Αλεξάνδρεια Ρούλης Καραλιόπουλος και Τάσος Καμπάνης για μια δήλωση του Μ. Χαλκίδη για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ Σάββα Ακριτίδη:
Είπε ο βουλευτής ότι "όσο είναι αυτός πρόεδρος της ΝΟΔΕ δεν πρόκειται να καθίσω στο ίδιο τραπέζι μ΄ αυτόν. Να ασχοληθεί και να λύσει αυτός τα προβλήματα που υπάρχουν στο νομό" εννοώντας ότι αφού προκρίθηκαν άλλες επιλογές που δεν τις υποστήριζε ο βουλευτής τότε αυτός δεν πρόκειται να ασχοληθεί ούτε στην υποστήριξη και πολύ περισσότερο να βοηθήσει στην συγκρότηση των δημοτικών ψηφοδελτίων που υποστηρίζει η ΝΔ.
Είναι φανερό ότι ο βουλευτής κλιμακώνει την αντιπαράθεση με το κόμμα του και αυτό δείχνει ότι έχει χαράξει την πορεία του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χαλκίδης θα κάνη τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων Δημάρχων ? μα αυτοί που ζήτησαν και πήραν την στήριξη τι θα κάνουν ? στο Χαλκίδη πόνταραν ? αν ναι τότε καλά σαράντα !!

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατόν πολιτικός με το παρελθόν του να είπε τέτοια πράγματα. Τουλάχιστον τον λόγο τον χειρίζεται άψογα ο Χαλκίδης, τώρα μένει να αντιμετωπίσει και τους διάφορους "λόγιους"

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΛΚΔΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ
ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ