Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΧΑΡ. ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ.

Σε επίσημη ανακήρυξη νέων υποψηφιοτήτων προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 14/09/2010 η επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπολιτεία», κα. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, στο κέντρο «ΕΛΗΑ», στη Βέροια.
Τα ονόματα των πρωτοεμφανιζόμενων υποψηφίων αυτοδιοικητικών στελεχών που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της «Συμπολιτείας» και ανακοινώθηκαν από την υποψήφια Δήμαρχο Δ. Βέροιας είναι αλφαβητικά τα παρακάτω:
ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ ΘΩΜΑΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΑΛΜΜΕ
ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΒΕΤΑ), ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Δ.Ο.Υ
ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ (τοπικό Βέροιας), ΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΓΑΙΤΑΝΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΔΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΖΑΡΚΟΥΛΗ – ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΑΝΘΟΥΛΑ (ΑΝΘΟΥΛΙΤΑ), Τ.Ε ΕΡΓΟΔΗΓΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Ν.Α ΗΜΑΘΙΑΣ
ΙΝΤΖΕΒΙΔΟΥ ΕΛΣΑ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
ΚΟΪΜΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ (τοπικό Βέροιας), ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΝΕΣΤΩΡ (ΡΟΥΛΗΣ) (τοπικό Βέροιας), ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ
ΚΟΡΩΝΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΚΟΥΤΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΡΗΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ
ΛΕΛΕΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (τοπικό Βέροιας), ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ., ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΕΝΗ (τοπικό Βέροιας), ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΑΚΑΜΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ - ΑΣΚΟΥΣΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Γ.Ν.Β – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Γ.Ν.Β
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΠΗ, ΓΕΩΠΟΝΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ
ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (τοπικό Βέροιας), ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΟΥΛΑΣΟΥΧΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΕΒΕ
ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ PANINI
ΣΑΡΚΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΕΚΔΟΤΗΣ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΚΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΔΕΔΥ
ΧΛΙΑΡΑ – ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ), ΜΑΙΑ
Από τους ήδη αιρετούς στο Δήμο Βέροιας :
ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΚΑΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ
ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ KTEO
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, IATΡΟΣ

ΤΡΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΕΜΠΟΡΟΣ
ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΙΑΤΡΟΣ - ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΙΑΜΗΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ
Χ''ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ, ΙΑΤΡΟΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Η Χ. Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, μεταξύ άλλων δήλωσε τα παρακάτω:
«Επιτρέψτε μας, και αυτό το λέω από καρδιάς, επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε από εκεί που οι άλλοι συνήθως τελειώνουν. Επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε από τις Νέες Υποψηφιότητες. Ας μας επιτραπεί να εκτεθούμε στην κοινή γνώμη του τόπου μας, εκθέτοντας πρώτα και πριν απ’ όλα ενώπιόν των συμπολιτών μας το Νέο Αίμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για ανθρώπους επιτυχημένους και έμπειρους, ο καθένας στον τομέα του, συμπολίτες μας οι οποίοι τόσο χρόνια προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο από το δικό του μετερίζι ο καθένας, και οι οποίοι αποφάσισαν και μας τιμούν στις εκλογές αυτές, τις τόσο σημαντικές εκλογές, με τη συμμετοχή τους στο συνδυασμό μας, με την ενεργή συμμετοχή τους στη «Συμπολιτεία».

Οι υποψήφιοι που θα σας παρουσιάσω σήμερα καλύπτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Αποτελούν ως «Νέο Αίμα», φορέα ελπίδας, φρεσκάδας και κυρίως ανανέωσης στο συνδυασμό μας. Γνωρίζω καλά την προαιώνια –αν θέλετε- διαμάχη μεταξύ των νέων και των παλιών, των άπειρων και των έμπειρων, των αδοκίμαστων και των δοκιμασμένων.

Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους, και παρακαλώ αυτό να υπογραμμιστεί προς αποφυγή παρεξηγήσεων, στη «Συμπολιτεία» δεν φοβόμαστε την Αλλαγή. Στη «Συμπολιτεία» επιδιώκουμε την Αλλαγή. Ο συνδυασμός μας δεν υποφέρει από δημοσιοϋπαλληλικά σύνδρομα. Σε εμάς, άξιος θεωρείται και προχωράει μπροστά αυτός που στην πράξη αποδεικνύει την εργατικότητά του, την αποτελεσματικότητά του, την προσήλωσή του στη Μία και Μοναδική μας αρχή που είναι η εξασφάλιση της ευημερίας των δημοτών μας. Τα «κοινωνικά ένσημα» του καθενός μας δεν πρόκειται και δεν μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο προσφοράς και παρουσίας των νέων αυτοδιοικητικών στελεχών.

Άρα τυχόν ψευδοδιλήμματα του τύπου «παλιοί και νέοι» είναι εντελώς έωλα και ανυπόστατα για τη Συμπολιτεία. Προωθώντας την ανανέωση αλλά και σεβόμενοι την προϋπηρεσία των εμπειρότερων, χτίζουμε ένα συνθετικό και ενωτικό ψηφοδέλτιο νίκης. Ένα ψηφοδέλτιο σφαιρικής και ουσιαστικής εκπροσώπησης της κοινωνία μας, ένα ψηφοδέλτιο πολυφωνικό και δημοκρατικό ικανό να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις που έρχονται με τον «Καλλικράτη»».

Ως προς τη διαδικασία επιλογής, η υποψήφια Δήμαρχος Δ. Βέροιας σημείωσε τα εξής:
«Η κατάρτιση ενός συνδυασμού και η επιλογή υποψηφίων, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Όταν καταστρώνεις ένα σχέδιο δράσης, οφείλεις να κάνεις επιλογές. Είσαι υποχρεωμένος, δεν έχεις άλλη επιλογή – γιατί αυτό λέει ο νόμος-, κάποιους να ευχαριστήσεις και κάποιους να δυσαρεστήσεις. Ευχαριστείς εκείνους οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται τελικά στο συνδυασμό σου, δυσαρεστείς εκείνους οι οποίοι ενώ εκδήλωσαν ενδιαφέρον, δεν βλέπουν τελικά τα ονόματά τους στις λίστες των υποψηφίων.
Θα ήθελα λιγάκι να σταθώ σε αυτή την κατηγορία των υποψηφίων και πω δυο λόγια, τα οποία για κάποιους μπορεί να ακουστούν τετριμμένα ή συνηθισμένα, εγώ όμως το νιώθω ως ανάγκη να τα εξηγήσω: καλώς ή κακώς, πιστεύω φυσικά καλώς, ο συνδυασμός μας καταφέρνει από τη δημιουργία του και σταδιακά μέχρι σήμερα να προσελκύει ανθρώπους άξιους, τίμιους και εργατικούς. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα να επιλέξω μεταξύ των συμπολιτών. Και αυτό ας ερμηνευθεί κατά βούληση. Δεν είναι αυτό που με απασχολεί.
Έτσι λοιπόν και σήμερα, ο ρόλος μου δεν ήταν δύσκολος επειδή έπρεπε απλά να αποδεχτώ ή να απορρίψω έναν συμπολίτη. Η δυσκολία ήταν και παραμένει σε κάποια σημεία, να επιλέξεις τους καλύτερους μεταξύ ίσων. Να επιλέξεις τους αρίστους μεταξύ συμπολιτών μας που ήδη έχουν αριστεύσει από μόνοι τους στον οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό τους βίο. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή έγινε και είμαστε ιδιαίτερα περήφανη αυτές οι υποψηφιότητες μας περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους. Έχω στηρίξει πάρα πολλά επάνω τους, είμαι σίγουρη ότι με την εργασία και το ήθος τους θα επαληθεύσουν την επιλογή μου».

Μετά τη λήξη της συνέντευξης τύπου, η Χ. Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι το πολύ σε μία εβδομάδα θα ακολουθήσει η ανακήρυξη και των υπόλοιπων υποψηφιοτήτων, αφού πλέον θα έχει οριστικά κλείσει το εκκρεμές θέμα του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας.

Τα τοπικά διαμερίσματα θα ανακοινωθούν στις επιτόπιες επισκέψεις.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσένα πότε θα σε καταγγείλη?

Ανώνυμος είπε...

καταγγελία ή αναγγελία; άλλα δεν γίνεται και άς ο κύριος μόχλας είναι ένας απο τους ανθρώπους που η Χαρούλα θα ήθελε να είναι Βεροιώτης...
Κατα τα άλλα βλέπω μια πολύ δυνατή αρχή και δυνατά ονόματα, με εμπειρία άλλα και νιάτα, με γνώση άλλα και πάθος. Καλό αγώνα σε όλους και καλά...πνευμόνια!!!

Ανώνυμος είπε...

εΣΎ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙς ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΌ ΧΆΡΙΣΜΑ. ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΑΘΟς ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΆΛΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ; ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΠΆΘΟΣ, ΝΙΆΤΑ ΚΑΙ ΓΝΏΣΗ;
ΓΑΤΟΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ .... ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΜΑς ΠΕΙΣ; ΣΤΟ ΠΑΘΟς, ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ Η ΤΑ ΠΙΆΤΑ;
ΣΌΡΙ. ΝΙΆΤΑ. ΝΙΆΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΩ.

Ανώνυμος είπε...

Ας το προσέξουν οι άλλοι τουλάχιστον. Να μιλάει όσο το δυνατόν λιγότερο. Δεν μπορείς να την ακούς. Δεν μπορεί κανένας. Σέρνεται χωρίς λόγο.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πρέπει να έχεις κληρονομικό χάρισμα. Πότε πρόλαβες και δεν είδες αυτά που είδα εγώ δεν το καταλαβαίνω. Και το άλλο θα μου πείς; Υπήρχε πάθος, νιάτα και γνώση. Για αυτό είναι και γατόνι. Γιατί ξέρει να ανανεώνει την ομάδα και δεν φοβάται τις αλλαγές. Όσο για τα πιάτα, πάνε στα μπουζούκια...
Και όσο για τον άλλο που λέει ότι μιλάει πολύ, για πάνε δές και καμια ομιλία του Φιντέλ και μετά ξαναπές το...
Φαντάσου πολιτικό επιχείρημα...
14% μπροστά και άς μιλάει πολύ...