Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ν. ΚΟΥΤΣΙΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

Με κατηγορηματικό και επίσημο τρόπο ο πρώην αντιδήμαρχος Πλατέος Νίκος Κούτσιας δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι η υπόθεση υποψηφιότητάς του με την παράταξη του Μπ.Γκιόνογλου έληξε οριστικά.
Ο πρώην αντιδήμαρχος εμφανώς ενοχλημένος είπε ότι αφού δεν..
..δεν λάμβανε απάντηση στο από καιρού εκφρασμένο αίτημά του να είναι αυτός και ο Κυριάκος Κυτούδης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τα Τρίκαλα και ο κ.Γκιόνογλου ήθελε να βάλει και τρίτο, τον Γ. Κιρκιλιανίδη, αποφάσισαν με τον κ. Κυτούδη να μην είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
"Αφού κανείς τους δεν μιλούσε, ούτε ο Μπ. Γκιόνογλου ούτε το περιβάλλον του έπρεπει κάποιος να μιλήσει για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όλος ο κόσμος ασχολούνταν με το τι θα κάνουμε εμείς και η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Ξεκαθαρίσαμε στον Μπ. Γκιόνογλου ότι δεν θα είμαστε υποψήφιοι".
Είναι σαφές πως αυτή η εξέλιξη δεν είναι θετική για την παράταξη του δημάρχου Αλεξάνδρειας που θα ήθελε και τους τρεις συμβούλους υποψήφιους πλην όμως θα υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να μην εκλεγεί κανείς τους.
Το κλίμα είναι κάπως βαρύ και τίποτα δεν αποκλείει να σημειωθούν εξελίξεις στο ζήτημα αυτό.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι ολοι ασχολουνται μαζι τους? Τραβούσαμε ένα ζόρι άν είναι ή όχι υποψήφιοι...

Ανώνυμος είπε...

Τους άδειασε ο Μπάμπης για να βάλει τον Κιρκιλιανίδη. Επέμενε και ο Ναλμπάντης για να κάνουν κλίκα αν βγούν, κι αν δεν βγούν να έχει στήριξη για να πάρει τοχρίσμα σαν ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΚΙ Ο ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

Ανώνυμος είπε...

υπερεκτιμησανε τον εαυτους τους.Είναι φρόνιμο και πρέπον για καθε ανθρωπο που ασχολειται με τα κοινα να έχει την ελάχιστη αυτογνωσια.

Ανώνυμος είπε...

Ενα μικρο σχολιο στη παραπανω δηλωση.Θα ηθελα δημοσια τοποθετηση για τους λογους που οι κ.κ Κουτσιας και Κυτουδης δεν κατεβαινουν στις εκλογες συνυποψηφιοι του κ.Κιρκιλιανιδη?? Μηπως ειναι αληθεια το γεγονος οτι μετα την παραιτηση τους απο την παραταξη του κ.Δημητριαδη προσεγγισαν κατα σειρα τον κ.Αλεξοπουλο (αφου δεν κατεβηκε τελικα) στραφηκαν στον κ.Γκυρινη κρατοντας παραλληλα επικοινωνια με τον κ.Γκιονογλου στον οποιον κατεληξαν τελικα μην εχοντας αλλη επιλογη αφου ο κ.Γκυρινης δεν κατεβαινει στις εκλογες,εν ολιγης επαιξαν ενα παιχνιδι στο οποιο εχασαν παταγοδως και εμειναν εκτος εκλογων με τις σπασμοδηκες κινησεις πανικου που επελεξαν να κανουν!!!! Απο την αλλη πλευρα δεν καταλαβαινω το μενος τους στο να μην κατεβει ο κ.Κιρκιλιανιδης?? Ο οποιος εξ οσον γνωριζω ειχε γνωστοποιησει ακομη και στο ιδιο τον κ.Δημητριαδη την προθεση του να μην τον στηριξει σε περιπτωση που θα επαιρνε επισημο χρισμα οπως και εγινε καθως επισης δεν εχει ανακοινωσει τις προθεσεις του.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ...ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΤΣΙΑ Κ ΚΥΤΟΥΔΗ...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ Κ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..ΜΕΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ...ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Κ ΕΚΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΑΤΕ..ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Η ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ''ΠΟΛΥ'' ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΕΚΛΟΓΗ ΨΑΧΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατί οι αλλοι που κατεβαίνουν στις εκλογές τοσα χρονια ειναι πιο κατάλληλοι απο αυτούς και πιο άξιοι να διοικήσουν?αλλα σ'αυτή τη χώρα τελικά όσοι τολμάνε να πούνε αλήθειες που πονάνε γίνονται τα μαύρα πρόβατα μετά!!!!!!!!!!!!!!!και στο κάτω κάτω είχαμε χρόνια να δούμε σε ψηφοδέλτια τόσο νέο αίμα και αυτό έχει εκλείψει πλέον!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΟΥΤΣΙΑΣ-ΚΥΤΟΥΔΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΚΟΥΤΣΙΑ!!
ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ;